SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
遲D D人會以為搞SHESHE大山婆女主角= SONY IP
女人、黑人、同性戀=sony
不過以ip計 老任真係世界第一
你求其噏都噏到幾個
佢勁到1個IP出款唔同種類唔同玩法既GAME
都有人會買而且唔會屌佢炒冷飯
mindset真係完全唔同level
人地求其拎隻敵對角色 donkey kong, wario都變到隻新ip
自己親手整死哂一堆IP
再黎死老豆咁款唔俾MS收購暴雪 又葡萄任記D IP咁好賣
SONY近年真係做到好肉鳩酸
唯一接近既真係得SONIC
sonic係sega
唔係sony親生仔
呢隻咪Sony 成功IP囉
↓↓↓

有邊個唔識?
SONIC SEGA都KEEP左廿幾三十年
你PS本來有D IP可以KEEP住搞既結果中途斷左
真係唔知點樣再搞番起

索尼最正女黑人
sony本身整到好多隻各自唔同年齡層都好玩嘅game但全部都cut曬
真吵
佢求其攞隻pokemon都可以同你成間公司對撼
其他廠其實十年內都真係冇得鬥
老任啲設計最緊要係老少咸宜
新啲嘅splatoon又已經入屋到痴線
Mario 卡比 比卡超呢啲
邊有一間打得贏
佢勁到1個IP出款唔同種類唔同玩法既GAME
都有人會買而且唔會屌佢炒冷飯
真呀
佢求其攞隻pokemon都可以同你成間公司對撼
其他廠其實十年內都真係冇得鬥
老任啲設計最緊要係老少咸宜
新啲嘅splatoon又已經入屋到痴線
Mario 卡比 比卡超呢啲
邊有一間打得贏
全系列入面人氣最低既女主角
女二仲高人氣過佢
SONY幾撚時先醒覺班垃圾SJW其實根本唔打機
最多得BANDAI不斷用佢D動漫玩具IP引人做課長
不過佢搞GAME 硬係7開
搞主機又次次都HI野
Maria、Zelda、Pokemon、Splatoon夠老任呢間百年大廠食多N年
咁mario夠虐烏龜
明明sony自己有能力整到好嘅fps,我上面講嗰兩個ip,基本上都係全面好評

特別killzone d畫面,當年玩嘅時候真係靚到嘩嘩聲,好多人打到暈同嘔都照打
唔駛搞咁多野,你搵返走啲LGBTQ佢所有野就prefect池
好撚想玩新捉馬騮呀 屌你老母
Pata pata pata pon
仲有老任唔撚柒理你lgbtq又係成功嘅原因
佢根本心水清 知道呢班垃圾都唔撚係客源
迎合你地搞臭個朵托咩
諗起PS5 D GAME 製作人要不斷向外解釋點解D角色皮膚唔夠深色
真係好鬼慘....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞