SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
capcom咁世界仔肯俾你收購咩
仲要capcom同任記FD過打BAND
SONY唔好走去害人啦 capcom D game擺全平台大家開開心心咪幾好
佢最大問題就係左膠同見收得差就CUT 俾SONY收購左分分鐘過多幾年就收哂皮
呢隻就算PlayStation plus 最高級嗰隻都玩唔番?

搵個肥婆做封面都夠膽死
不過同呢幾年左膠橫行不謀而合
如果唔係ps既死忠見到呢個封面應該完全冇興趣
Sony都已經半隻腳去左外國 個腦淨係識諗COD
日廠既話同SE應該會fd過capcom好多
係咁碌人情牌比佢
發展2-3隻IP都正常.
任記都有Mario, 比加超,卡比...

問題有無心用動畫,活動,高質game
keep 住人氣!!
暫時出到第2集 因為仲係ps1
小遊戲嗰隻第2集都啱啱上架無耐
泰萊冇玩唔記得咗,小遊戲第2集係有得幾個人一齊對戰嗰隻?
暫時出到第2集 因為仲係ps1
小遊戲嗰隻第2集都啱啱上架無耐
太耐冇玩唔記得咗,小遊戲第2集係有得幾個人一齊對戰嗰隻?
而家再出應該ok
啲出名角色夠多
但你唔好諗住好似做到smash bro咁可以食晒大人細路個市場囉
老老實實SE真係俾足面 仲肯將FF做PS獨佔
老任法律部做唔到野咩
講虐待動物,而家成個網絡都係各款林克虐待哇哈哈既片
係咪要有LGBT+同BLM元素
而且主角群唔可以係靚仔靚女否則歧視到毒撚醜女
不如賣個搶馬騮版權比老任好過

等老任由remake開始再做起

一定大把玩家課金

仆佢個街 隻MK真係3-80歲都玩到果下吹漲

比你提一提又要攞返出黎玩幾鋪

講起孖車DLC心郁郁想買埋佢
(雖然明知仲有好多其他game排隊玩緊)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞