SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
一早比內鬼入撚哂去做啦
我都希望呀!
dllm你得先得架,
恨鐵不成鋼!
最經典係送晒ps 5 俾youtuber 都唔賣俾客
本末倒置
打機就緊係玩法創新同劇情好睇
講真近年鄧要追求畫質同電影化敘事,而我又有印象既真係得對馬
好多真係玩完過一陣都唔記得玩左乜野
PIKMIN來自宮本茂響屋企種花時拎到既靈感
茂叔一早唔係一線啦
佢都係負責過目 第三代製作人一早推哂上位
玩政治正確就以為有人賣單。真係痴痴地
SCEJ都執柒埋講咩IP
其他歐美工作室又乜都要加LGBT原素落去
而家講得上清泉真係得整對馬戰鬼間Sucker Punch
ip人物外型都好緊要
你想像下奧運出嚟果個係Kratos
根本就入唔到屋
佢同哩幾十年做左好多老任GAME經典配樂既近藤浩治其實都已經交波出去俾新人做
大人因為自己細個嗰陣玩過mario,所以有情此結
而家啲細又因為而家啲mario game鐘意mario

Connect晒全家
依隻正
但係覺得佢啲公仔落多啲心機去設計 整得得意啲/動物化會吸引多啲市場 起碼可以開條賣週邊嘅路
吉田直接出黎講FF16個世界觀要黑人做乜柒
走個Abby出嚟就啱架啦,左膠最愛
係佢ip 但一個完左 比佢玩爛左
同埋uncharted純粹睇劇情 但都比佢搞到爛尾
有塊神主牌望下真係差好遠,冇咁易走歪路。你睇下steve jobs 離開就係一個例子。
mario pkm
兩個世一世二 game界ip
killzone收皮咪因為第四集同PSV大爆死左
叫人點再敢整
任天堂成日比日經同fami通狙擊都無撚理過
唔撚鍾意就唔撚好買
SJW呢班垃圾更加唔會理 班傻閪又走去腦補SP3邊個角色係非二元性別
美任直接話佢係女黎直接收班垃圾皮
因為佢曾經出過好game 但近年無哂存在感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞