SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
唔用網 用手㩒燈
將佢地全部左膠化
其實整到馬嬲既勢力同人類平衡
然後新作再同馬嬲和解打其他敵人
咪一樣可以繼續出 pkm夠比d on9動保組織話虐待動物
不過老任根本唔理
capcom同任記fd d
capcom最山窮水盡既時候老任救過佢地
仲有曠野同王國之淚既總監都係前capcom既人
bayonetta 3既制作人又係
要收購都係老任先
捉馬騮好撚好玩
相反,罪大臨仆街嗰陣係MH2/2G 救佢
捉馬騮真係80後回憶
週邊可以慢慢做大
拍返幾套電影
甚至可以加啲角色落個世界
好似star wars咁
street fighter 90年代好紅都好多週邊,唔係無得做
搵啱條路就得
uncharted 好彩埋左尾都叫好嚟好去
俾而家sony搞
個個同你收晒皮都得
仲做大
跑步過關 玩極都輸 渣潛水艇又係 打到燥
psp除左mh之外之外真係冇咩貨
gt同戰神都係2手野
果時周街老翻比人有種可以同nds一戰既錯覺
根本玩老翻仲多人過玩正版
果d gvg 機戰 ff銷量小得可憐

nds老翻雖然多 但佢遊戲d銷量一d都唔差
勁多第三方作品都賣過百萬
自家game又多到爆炸 連pkm既神作都係哂果代
見親戚啲細路
一兩歲大 未識打機
都係最鍾意mario
多過鍾意迪士尼啲角色
佢老豆老母又唔係打機嘅人
老任堅西利

索膠就算鳩數啦
冇隻ip擺得上檯面

TLOS第一季接近神劇水平喎
不過下一季唔敢諗
重力個 idea ok 但捉到鹿唔識脫角
個故事 1999 gameplay integrate 得差, 係咁俾啲 challenge 塞時間
可以係公司管理層、開發部門就係依班人
唔係為咗討好人,而係為咗滿足自己所謂嘅「正確」
Neil Druckmann就係人版
次次上老友屋企捉一隻 無攻略都可以玩成日
呢套原本劇情底子就好
但就算係咁都係d美劇影視迷鐘意睇
係現實世界既影響力都係好微
入唔到屋 冇小朋友鍾意或者家長會推薦呢d類型
同埋第二集之前
果個尼爾未坐正之前個總監唔比佢寫d on9劇情
佢坐正之後第一集最尾個醫生連人種都變埋
為左寫abby呢隻猩猩出黎
真心唔睇好
重力個遊玩時間其實好短
我玩左兩日無啦啦同我講第一集完
個幕後黑手係咩都未講
Sony 貓果陣受欣賞照抄孖車又得動森都得啦
點知咩都無
咪抄左大亂鬥囉 但其他角色都係d三尖八角既怪物
點吸引到人

有啦
D動保撚都on99
佢地理掂現實咪算
遊戲都要管埋一份
動森都幾百隻啦
係咁出點都有人岩卦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞