SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
粉紅惡魔
去涉谷Nintendo store,啲人痴晒線咁買嘢,Sony開我都諗唔到有咩可以商品化
Nintendo store其實還好

Pokémon center 先黐線

不過依家Yen平其實真係計落平左好多

疫情前啲人無依家咁誇張。

二月走左轉
求其執幾野都千幾蚊
唔覺屌打
Digimon Survive咪新嘗試囉,進擊的雲迪獸夠曬毀童年。
呢D係鬼佬game
d 3D玩法成隻第一集toystory d model
又無劇情
D公仔又核Q突
多樂貓,記得以前佢有個節目好似任天堂Direct咁介紹game,好得意

呢啲咪可以做囉⋯⋯搞埋晒啲女黑同素

不過日本Studio都收咗皮
Sony本身係咪想用PS5隻跟機demo做新吉祥物
捉馬嬲 ps1已經好好玩

Ps2升咗個層次

Psp個粒波又多咗玩法

根本大人細佬都一定沉迷
係…PS2開始、淨係得個靚字,但係唔好玩呢…
點解人地2023年1080p 30fps都贏到你車尾燈都睇唔到

飢餓行銷,磨撚到啲人冇晒熱情,無啦啦又話可以任買,我屌你老母凍晒啦,唔撚買
PS年代係好多創意
PS2 用一堆數字打到你DC收皮之後就唔係咁
DGM 動畫屌抵PKM
呢個笑話都幾好笑
你覺得邊幾套DGM 動畫好睇?
好睇呢幾套係幾多年前?
再者DGM 嘅造型唔係好入到女性市場
啊屌你老母
一講起對馬就諗起個結局

兩個選項都深刻到仆街
對馬玩到一半太重複玩唔到結局
後面解名刀同埋暗器之後幾好玩
同埋四式刀法對唔同兵種都算OK

雖然解晒D大技出黎之後勁到仆街 變左無雙
等你d IP捱到30年再講
Marvel接拍都唔係好
揀左個on9仔做Peter
老任自家啲game,一向最著重係遊戲操作爽度(喐一喐joystick主角會有好多無謂嘅小動令你覺得同佢connected),整體故事完整性, 初初接觸會好易玩上引, 玩得多先會同主角有感情, 其實客觀嚟講 , mario bros冇個角色係靚係Q, 全部都係感情分擔救...

sony宜家自家game全部好似淨係睇畫面, 忽略咗個遊戲性
果隻有埋砌漫畫puzzle 好正
呢隻太深刻..
買完冇耐就失戀
仲要係初戀
呢隻大癲
當年PS手制岩岩加兩粒蘑菇
可以話發揮晒蘑菇既作用
創意滿分
安倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞