SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
Bloodborne 、 戰神都有可能既

你宜家姐係當人黑奴

食人族捉白人呢個IP先正確
但人龍系列銷量好似都唔算好好賣
鬼佬係技術勁
但真係日本仔啲game遊戲性正啲
LGBTQ+呃殺晒啲創意
好掛住以前高登個龍崎
筆幫魂系頂點最多都係elden ring咁
戰神都係18+既銷量點都係比唔上任記
同埋戰神已經出左好多保故事好完整
個架構注定唔可以好似任記果d咁瘋狂出幾廿年都唔會俾人屌
toro貓
古惑狼同超音鼠都唔夠FIGHT
紅唔起, 屌你老母竟然有KILLZONE
古惑狼好hard-core 啲细佬玩唔掂
Sonic 新嗰隻open world 都係麻麻
記得KILLZONE 2,3 好撚正
成驚40G容量好勁, 不過唔賣得
Maria 可以點玩
咁MORTAL COMBAT死得啦, 又分屍血腸橫飛
呢隻會唔會有國家禁玩
https://www.youtube.com/watch?v=B9Jmkoc6nm8
其實成班管理層,開發人員既思維都唔同 ...Sony 個邊永遠都做唔出

你睇下連登仔 ...永遠都有班成日話Sony 係買機能,Switch 狗也不屌,就算老任出到d 大作(好似依家新撒爾達),只係話老任浪費隻game ...

你永遠接受唔到人地成功個套(你跟本睇唔起),你永遠都做唔到 ...就算Sony 有能力比錢去老任買個ip (如撒爾達)返sony 做獨佔,相信個班人都唔會係Sony 個管理環境出到依家老任既管理環境出到既野
Wario 都好好玩
salu salu salusalusalu
1個ip 再衍生一大堆角色ip, 點有得輸
而且任記食老本之外唔會揸流灘, D game全部都好玩ge

仲有呢隻共鬥, 故事超正, D 魔改童話同埋個主線
分清楚係個ip唔得
定求其塞啲屎俾fans先
玩埋晒啲lgbt,抵撚死架
仲話學人搞ip
搞死ip就有你份
笑撚死人的
Zelda 會變咗黑人肥婆
D死力架多數都係窮撚唔會比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞