SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
重力 真係好野來, 當年係PSV玩第一集, 玩得好開心
可惜個女主真係好撚慘少少溫柔都唔俾佢
Sony 係典型一 好牌打到爛嘅例子
點只IP
基本上sony每一項事業都係...恨鐵不成鋼啦
唔係地球有嘅物種
捉馬騮真心正,會上懚
咁多左膠

整唔到架啦
超好玩, 仲有最強sony狗用
好想玩捉馬嬲 between 出集馬嬲捉人囉咁
Sony 新嗰堆IP ,好多隻都比LBGT , 左膠搞死咗

戰神已經講明短期內唔出新作
對馬唔知幾時有第2集
TLOU 3 都幾大可能大山婆繼續做主角
Horizon 主角又肥又醜
Death Stranding 呢啲送貨模疑器又唔多人玩

都係等remake bloodborne
Sony 你唔好撚再理班政治正確
將個重心放返落玩家到
自然做列好game 好ip
宜家咁樣落去你真係等收皮
權鬥失敗架仔失勢,俾左班SJW鬼佬揸旗,乜春都要加LGBTQ++++

之後就變左做咁
仲要故事幾好, 幾款動物講d人唔見晒嚮度做咩, 最後sony狗完返成個主線

仲有隻垃圾桶, 好鬼難玩
Mario,Pokemon,Zelda三本柱地位無可撼動
呢堆野就算唔膠都冇可能同任記鬥
成人向咪得囉,反正洗錢都係班大人
學費直接入我户口唔該
一路個個講咩捉馬嬲,心諗咩嚟

然後我一睇到呢張圖,就記得佢嗰時有幾紅
轉出捉力架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞