SONY CEO:希望培育出像瑪利歐一樣的IP

688 回覆
662 Like 31 Dislike
如果你今集有玩既話
班細路好鬼得意
有個會日日企係門口幫手睇住有冇可疑人物 你只要行近佢就跟住你
有個會日日係薩爾達屋企度望佢今日返黎未
有班會圍住條村跑
其他game我好少留意NPC 但呢隻我真係見到一個就埋去吹水
係Bandai既
老任機都出過tales of啦
獨佔都有試過
悶啦打第二次無新鮮感,白suit 老女人最後大佬
最可惜係BANDAI
佢靠動漫玩具真係手執大量IP
不過可惜佢由出GAME到出機都係廢廢地
就算同NAMCO合併都好似冇分別
其實bandai偶爾幫老任整game
孖車 大亂鬥 poke拳 之類
仲有老任股份
不過傳說最新有份整既銀河戰士prime4
因為水準未達老任要求搵返歐美啲工作室做返
我最想係switch玩到gvg同機戰og
希望bandai快啲醒起
Sony出極都係戰神、對馬、tlou,叫大作虛擬真實世界打打殺殺,
大佬呀,唔係個個人都係狂操殺人狂,想玩下可愛益智放鬆下都無
Sony 勁多好 game 但就消失哂 …
俾返 arc the lad 1,2 我呀
oic
係咪掉轉咗,老任先有Bandai namco股份
Prime 4俾返老任自家歐美工作室搞,睇個勢下一代機先出得成

OG呢啲當佢死咗㗎喇
版權新作而家都冇晒影,靠手機驚吸下金好過
捉馬騮同 patapon
IP咪就係索尼罪大滔天
反斗車王都入到圍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞