[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
life goes on 好正
終於聽晒成張專輯 初初仲有啲擔心
但成隻碟非常之好聽
連people都順耳埋
唔肯定係咪香港做藍本
不過睇埋歌詞我ff咗好多野

「連各自喜好不同都不被理解
生活在這個時代不幸的人們
這首歌為你們打破禁忌
但還請務必分清自由和放縱的差異」
尋日放工聽哂成隻D-Day
好鍾意Amygdala同Life goes go
睇埋d歌詞,suga真係經歷咗好多事
媽媽一開始生佢搞到要做手術
佢爸爸又不幸有癌症
但佢仍然選擇用佢嘅音樂嚟表達
希望佢屋企人同佢都可以一直健康快樂
Snooze同Life goes on真係聽到眼濕濕
Agust D '해금 (Haegeum)' Live Clip (full ver.) | SUGA: Road to D-DAY
youtu.be/lBRuBQZc-70
我諗suga拍完個mv會收到更多電影同電視劇邀約
Suga | AgustD Road to ARMY
點解越大越可愛
https://youtu.be/1YuVbf-440M

HYBE串錯咗幾多次Agust D
呢個係agust d?
早兩日用筷子插死人果個人去左邊
https://youtu.be/0zN2YxoPnD8

一時可愛到癲 一時型到癲
都似有關
仲有泰警
係#213個dance practice度
連專輯內容都印錯
呢隻album我覺得整體比d2又再進步左,差唔多首首歌我都覺得係90分以上,除左people pt2 如果重覆既部分可以少啲或改一改melody應該會好好多

我個人非常之中意polar night既flow同歌詞,不過好似少啲人中意呢首

Lgo我覺得比團版更加好聽,已經loop左好多次

Snooze唔洗講,相信大部分人都最中意呢首

DDay: 94
Haegeum: 92
Huh: 92
Amygdala: 95
SDL: 91
People pt2: 87
Polar night: 95
Interlude: 94
Snooze: 98
Life goes on: 96
好可愛呀

呢張小國勁qq
AgustD <AMYGDALA> Official MV
youtu.be/IX1dkYoLHVs
有啲關事嘅野想係到提下

閪be準備將dynamic pricing應用於其他地區嘅演唱會上
https://twitter.com/btsmerchupdates/status/1653376870098825216?s=46&t=_0kJ63N9RaVvsJM88Kb_LA

Dynamic pricing係Suga美國場開售時已經出現 簡單來講
主辦會將某一啲較前嘅座位set做platinum ticket
Platinum ticket會因應演唱會嘅銷售程度而改變價格
演唱會越好賣就會賣得越貴
可以話係合法黃牛

如果反對dynamic pricing 可以cut下周邊
https://twitter.com/sugalaxy_93/status/1653395441143148545?s=46&t=_0kJ63N9RaVvsJM88Kb_LA
呢期無買周邊都可以推下呢兩個hashtag
#NoDynamicPricing
#하이브티켓값뻥튀기반대
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞