[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
已經知得太遲
旻仔
唔知各位有無留意到youtube會delete所有同防彈有關嘅片嘅views
唔止mv,連練舞片、featuring嘅mv、ck廣告等都有delete
最過份係對jimin連刪4日
https://twitter.com/jeonkeke22/status/1641841098178928646?s=46&t=HIyCif6iyePrtBIQTjcHCA
https://twitter.com/mxc__yoontae/status/1642069348113170432?s=46&t=HIyCif6iyePrtBIQTjcHCA
https://twitter.com/bts_noticias19/status/1641811606928609282?s=46&t=HIyCif6iyePrtBIQTjcHCA
https://twitter.com/fluffysugarplum/status/1637011633439649795?s=46&t=HIyCif6iyePrtBIQTjcHCA
https://twitter.com/onlyjikook13/status/1637191535136743424?s=46&t=HIyCif6iyePrtBIQTjcHCA

重點係,facebook而家都計入billboard喇,而且聽講刪唔到views,大家以後可以一齊stream埋謝謝
呢個真係唔知
太過份了
早排like crazy spotify golbal #1,第二日spotify話搞錯咗唔小心將英文同韓文嘅stream數combine一齊所以唔係#1,但對其他歌手(Shakira etc)都係將英文西班牙文version combine一齊計,唯獨like crazy佢分開計仲刪咗啲credits
然後防彈成員嘅ig又被shadow ban,當時ig唔比人follow防彈成員,有啲原本follow開嘅突然發現自己變咗無follow過,而且泰亨followers仲狂跌 (而個有圖證明係外國blinks開咗個反v group每隔兩個鐘report一次泰亨嘅ig,順手report埋其他成員所致)
hanteo就freeze咗jimin 30幾萬sales
youtube就不停刪views
泰亨嘅IG似乎正常返, 之前被remove follow嘅fans話依家可以follow返, Jimin好似無follow唔到嘅問題但就followers人數freeze咗, 佢兩個同女團成員幫同一品牌做品牌大使所以被攻擊, 特別係泰亨嘅like數拋離女愛豆, 所以首當其衝, 琴日揭發另一”thv banning group”
宜個ig係假,個report group係twitter blinks搞
ig一路都有個taekooker/v solo stan癲婆扮私生飯post自己嘅改圖出嚟話係私生料
佢比人起曬底住邊叫乜名都繼續有班智障信佢,我係起佢底其中一個
然後佢見到有其他ac講twitter blinks report防彈單嘢,就開個假ac嚟呃follower
佢個扮私生飯ac同個假blink ac係一樣電話
你講嗰個假私生係咪Algeria嗰個? 所以呢個ig就係algeria嗰個假私生開嘅另一個a/c? 救命 點解有人為咗吸引人注意而搞咁多嘢
佢偷咗n個韓妹相扮係自己
你見有個jennie icon嘅話we blink will support you嗰個其實都係佢嘅ig嚟
佢大把經典嘢搵長髮架仔打飛機片話係jkkey咗v同jk喺韓國某條街話佢哋拍拖jimin兩星期前拍拖佢條女係意大利mix韓國jk喺餐廳食食下肉因為公司雪佢所以佢大喊佢老母帶佢去mosque禮拜佢開live話個mosque係佢屋企佢真人好有錢所以啲料係真
我無follow佢account所以唔知佢有咁多「傑作」我剩係見到阿米post佢嘅IG Q&A cap圖呼籲其他人report佢, 當刻我心諗點解咁多人相信呢個假私生, 唔知佢係咪泰嘅solo stan, 但佢好似話過jk有女朋友, 所以應該唔係taekooker, 佢post過jk屋企相然後聲稱自己買返嚟, 但明明係jk weverse live嘅cap圖然後調咗顏色, 真係痴線
個癲婆之前叫人問kpop有邊對情侶係真嘅佢就會like咗個comment,然後佢like曬啲柾泰comment
後尾jk同個李乜菲傳緋聞個癲婆覺得jk背叛v就開始話jk有女,佢買咗jk打飛機片點知係條架仔
佢癲到需要入院治療嗰隻
韓場幾時有消息
如果係print-at-home嘅話 自己印出嚟就ok了
kkulfm

加場!!!
3點再搶過
泰場個網hang咗
加場呀 加油呀絲打
見到
但我拜緊山
又會咁急賣嘅
點解個網不停自己F5
以為我電腦有問題
新加坡好似已經sold out??

睇twitter好似泰國都係得返唔夠10張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞