[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
https://youtu.be/jp0kTw1TCy0
Jimin有份參與嘅狂野時速10 soundtrack 出左
https://www.instagram.com/p/CsaRgTOB78F/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

印象中係第一次來香港搞展覽
之前係廣州搞過24/7 = Serendipity展覽
而家終於到香港搞proof展覽啦!
仲要炫耀
明明打針技術差先會搞到個患者覺得好痛

出道十年上哂神台
都唔俾人拍拖
依種風氣真係好撚變態
我支持V仔冇錯
歐美歌手去到咁的地位
一早食女食到一隻手數唔哂
啊珍最怕痛
你當佢哋係因為錯手follow之後先一齊咁諗會唔會好啲?
有咁諗過
覺得佢係突登打痛珍,因為想被佢記得,好似以前東方神起都比私生夾斷手指骨/兜巴星/送有強力膠嘅嘢飲咁
一段時間冇上嚟呢度, 睇到其他人嘅留言真係嚇咗一跳, 我都feel到呢度不嬲都有人唔鍾意泰泰, 今次只係借題發揮踩多兩嘢, 但估唔到大家咁接受唔到27歲有錢有樣有名氣嘅金泰亨原來有拖拍!
大家可能唔鍾意女方, 唔係話要愛屋及烏, 但使唔使因為對象問題而扼殺泰泰10年嚟嘅努力同對團隊嘅貢獻? Solo以嚟佢同JK相對較少活動因為未到佢哋出碟嘅時候, 呢度嘅人就為JK抱不平, 覺得佢被公司阻撓發展, 但泰泰你哋就覺得係佢自己唔努力, 明明佢不時分享自己創作嘅未完成歌曲, 前排直播先分享咗maybe, IG又post咗佢錄音室嘅相, 聖誕節又cover聖誕歌送俾阿米, 又上電台又拍廣告又出席品牌活動又拍綜藝, 仲有人問點解佢咁耐都唔出碟? 究竟有冇睇過呢兩年佢哋7個人嘅直播同festa, 明明RM講咗好幾次泰泰作咗好多好歌, JK讚泰泰係創作天才短時間內就作到一首歌, 只係揸唔定主意想要嘅風格一直改變
你哋對佢嘅工作視若無睹漠不關心, 但緋聞八卦嘢就異常上心, 若果泰泰真係你哋講到咁不堪, 改變咗咁多, 防彈幾個同wooga仲會同佢咁close? Close到防彈同wooga而家直情一齊玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞