[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
以前公海都冇依家咁盲反,都多路人都理性討論,唔會乜都一味反
依家嚟嚟去去都係嗰幾條友喺度盲反自己迷嗰隊除外嘅團又post支那fake news
自從hybe四圍收購細公司後hybe嘅團喺公海更加係公敵
真係笑撚死
點解可以咁on9
嚟嚟去去都係笑人樣衰、肥、整容
po埋啲蘋果照妖相
搵個有建設性少少嘅留言都無
難為之前有個Army忍唔住仲想幫Jimin口
死都要lam 防彈個名
RM 選總統真係有機贏
好欣賞個位army 出聲
我連出聲都廢事
佢哋點笑旻咪都好
人哋係百萬銷量solo
六十幾年嚟第一個上hot100 #1 嘅亞洲solo 歌手
佢哋鍾意嘅團車尾燈都望唔到
Page One 執哂lu
可能ifc 間書店或者機場會有
我諗住訂完到時集運返嚟咋
不過都未訂,咁多人喺英國斷估實買到呱😝
諗起歐美post都係踩彈多
多謝你嘅勇敢幫智咪發聲
我有男性朋友(唔係太知BTS 邊個打邊個)走去㩒咗set me free pt 2 嘅mv嚟睇之後同我講holy shit 點解呢個人勁到咁
我都唔明高人氣受歡迎有幾難明
但我最鍾意都係智咪嘅性格,真係可愛到抗拒唔到
聽開歐美嘅又多數睇唔起kpop
由得佢哋
話時話最近大家活躍咗,就快可以開新post
佢哋只係為屌而屌
不過我覺得旻係10次live最多炒2,3次啫,彈仔開咪咁多年點都有啲穩定度
真 次次想睇kpop其他團有咩新嘢
永遠都係得嗰個乜嘢gigi
仲有就有個nct撚三不五時係咁盲反防彈
真心唔知點解可以跟到咁貼連雞毛蒜皮都知
懷疑佢哋mon防彈仲mon得多過自己嗰團
Tannie 真係得意到喊!!!!!!!
而家準備要執post頭
諗住等V出哂啲MV再執 會齊啲
睇嚟頂唔到咁耐
泰亨輯相影得好好睇!
其實佢哋就咁簡簡單單唔洗整色整水已經好靚好自然
不過唔係我始終都好識欣賞mullet頭
已經第三個mullet頭
到底有乜咁靚
可唔可以唔好再整呢個頭

呢張真係cute爆
可能聽日出埋個MV已經要開
肯定等唔到咁耐
之後11月小國出碟我哋又開過新post!
我都麻麻mullet 頭
真係用顏值支撐
但輯相好靚!!!
同欠火嘅爸爸一樣戴紅色帽!
完全靠泰亨個靚樣撐住
忍唔住想save哂今次啲圖
真係影到好鬼靚仔
中肯講句閔老母玩概念玩styling屌打哂本身大黑嘅團隊
又不禁諗返起20年開始嗰啲油膩造型真係不忍直視…
之前睇tweet好似話hybe早兩三年炒咗個女高層同有經歷過hyyh concept嗰team人,所以之後防彈啲concept同造型都差到嘔
唔知係咪真,但話個員工自己上blind爆料

支持屋企有養狗嘅成員日後都效法泰亨多啲一齊影相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞