[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
勸人做團飯, 因為其他人依然值得支持, 即係話泰泰已經唔值得支持? OT6就OT6啦, 乜鬼團飯? 泰泰幾時離開咗團隊呀? 而家乜鬼年代拍下拖, 好似做咗乜嘢十惡不赦嘅事唔再值得支持
本命係泰嘅我非常感謝你呢番說話, 呢度某些自命阿米嘅言論仲尖酸刻薄過外面對防彈唔太認識嘅路人, 簡直係顯露真本性
我認得你, 你一直都係唔鍾意泰同泰嘅粉絲, 平日唔多見你上嚟呢度, 而家即刻變得幾活躍, 當然要把握機會帶風向, 踩佢之餘踩埋支持佢嘅粉絲啦, 追星追到心腸咁毒
拍拖真係冇問題
你話岩岩出道搏殺緊就話
Bts今日咁的地位
拍拖都要俾人審判
除左可悲唔知可以講咩
再講Solo的事依1、2年點都一定會出
起碼入伍前一定見到,唔知係到怨咩
旻仔都準備左一年啦
我都唔多活躍唔通你活躍咩
上次講v嘅支那飯課金力最強刷view最勁你都扯曬火
其他老米話睇住v變油變hea你都唔鍾意要幫佢反擊 大家有眼睇嘅嘢洗鬼你幫佢護航咩
仲要我上邊嗰句係笑啲傻閪女友粉多過講v都唔得
追星追到你咁無條件接受本命行為先叫忠心?
上次話覺得你on9真係無話錯
阿米真心話圍爐區
https://lih.kg/jbihyS
入面都有米認得你添 柾泰cp粉呀嘛
[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!
https://lih.kg/3099603
上次理性分析你都走出嚟吠
話我唔鍾意v之前出下公海睇下啲人踩v時有咩人幫口先亂指控我啦
btw我係唔鍾意所以毒唯同柾泰啲癲閪cp粉aka你
我本命做咗乜嘢傷天害理嘅事需要我無條件接受呀? 講來講去咪就係緋聞(仲要只得一兩單)
我從來無為佢嘅舞台造型護航, 我根本唔鍾意dynamite - PTD嗰期嘅造型, 嗰期油嘅亦唔指佢一個, 要鬧就鬧造型師
變hea我見唔到, 我見過嘅係直到最後嘅釜山演唱會佢仍然好有爆發力, 外米對佢嘅run bts表演讚不絕口, 啱啱同hobi一齊dance challenge佢提出好多建議, 跳完再跳跳到hobi收貨佢都力求完美繼續retake, 食咗隊友毒唯洗腦包嘅人唔會見到呢啲㗎嗱
我要講嘅嘢都講咗, 唔會再花時間同你呢啲本身有偏見嘅人爭論, 送你一句「本是同根生相煎何太急」

無嘢好踩竟然講返兩年前嘅油頭造型
我唔鍾意v唔鍾意到佢比人屌冇禮貌唔打招呼嗰陣仲走去公海同班明知係圍爐防彈anti嘅人講道理幫佢澄清件事係點唔抵得佢比人話
我都覺得拍拖冇問題 有問題係之前話放毒針ig好可怕依啲做多咗嘅行為唔得?
我覺得tata mic好弱智同佢依家好多表情好油膩關兩年前嘅造形咩事?
仲要依家係solo時期, 佢唔係喺團隊回歸時期搞三搞四破壞團隊聲譽影響團隊宣傳, 外面花生友講乜我當嘈音, 呢度自命阿米以團魂為傲嘅人竟然把口仲賤過出面, 真令人心寒
同一look都可以有唔油
同油嘅分別啦
乜嘢要怪就怪造型師
次次有米批評到你本命就話把口臭過公海好心寒
之後jk同紋身師傳拍拖嗰陣啲留言咪仲難聽都未見過國擔出嚟喊
明明自己左一句右一句踩金泰但就自命理智團飯, 我無踩任何一個成員但就被稱為毒唯, 真係同你講多句都嘥氣
原來你block曬其他人所以睇唔到人哋講乜?
毒唯柾泰啲癲閪cp粉係兩樣嘢 你係後者 依度我1999咗同你講聲sorry個位唔係比你坐
[ARMY]防彈少年團BTS討論區(40) 祝防彈成員solo大發!!
https://lih.kg/xEdHdkX
點睇我咁唔鍾意V同V粉絲都冇落井下石仲同你同聲同氣?改咗名就唔認得我?
而家先睇到有人鬧交
搞返清楚個邏輯
唔係話唔可以拍拖
而係話佢拍拖唔清唔楚
搞到好多fans死雞撐飯蓋幫佢澄清
原來正常人係睇得明嘅,唔該哂
幾驚係我講野有問題
泰亨染咗髮, 唔通佢跑出solo先
唔係拍拖有問題,
係佢bad taste揀條鯰魚既問題
機場look好young
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞