[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
墨西哥米嚟
汝洲島咁多人都冇事,當時仲比人讚ARMY有秩序清潔到乾淨過平時
依家比啲老鼠屎破壞曬咁多年辛苦建立嘅reputation
仲要上升到藝人身上...好難想像聽朝新聞會寫得有幾衰
好似話童軍大會韓國政府已經想搵防彈去抹啲蘇洲屎要佢哋去表演...
明星越出名就越多弱智fans 呢個係恆古不變嘅定律嚟㗎 睇開啲算啦
如果係以前平時最多都係嚇一嚇 心諗你班人做乜鳩
但呢排佢地社會風氣差 又斬人又開車撞人之類
先發大左件事
睇咩開啲... 你估依家係平時fanwar?係社會事件有人受傷又出動到大批警力同消防啊
條柒頭頭先講咗句佢唔係同造成意外嗰架車同一架就潛咗叫人唔好鬧佢防彈就同閔玧其就繼續比人屌
真心唔知班人尖叫啲咩
明明啱啱喺演唱會先睇完
睇新聞相成地鞋好似721 咁
依家咁敏感時期唔怪得周圍啲人咁驚
但個童軍大會唔係好多人撤走咗咩(但仲有我哋香港童軍)
去表演俾邊個睇?
雖然你講嘅都係事實
但韓國啲輿論同風向可以好恐怖
佢哋依家喺高位但肯定勁多人眼紅佢哋,想佢哋唔好阻住地球轉
防彈咁辛苦犧牲咁多先可以守護到防彈
唔想有咩差池影響到佢哋
好失禮,平時啲智障fanwar點嘈都算個個fandom都有toxic fans
今次羞家之餘影衰埋偶像本人,就算做過幾多好事衰一次就比人抽秤成世
仲要啲傳媒路人唔會理你ar唔army只會話防彈...
但依家嗰個尖叫army話佢唔喺同一架車度,淨係為喺公眾場所尖叫道歉之後就轉咗private
都唔知係咪真係佢引起,不過係唔係佢都已經整柒防彈個名
只係覺得好唔抵
平時防彈對fans咁好咁溫柔咁為我哋著想
偏偏有啲癲雞就係會做埋啲戇鳩野拖佢哋落水
正一豬隊友影衰哂防彈
依家件事係嗰個阿米條原片比kpop stan cut頭cut尾去話係因為尖叫引起混亂
佢為尖叫道歉,同時解釋返佢搭嗰部車係另一架
有韓米話聽日起身會澄清返比人知,不過韓國網民都係屌嗰陣就成班人屌,澄清post就沉
啱啱特登開新聞已經見到有新聞講起單野
話有人受傷送院 傳出有異味有武器嘅傳聞
最後冇任何發現之類
最後講左兩句BTS嘅外國fans乜乜乜咁
個朵已經污染左
仲要呢幾日咁多地鐵殺人預告已經好敏感
今次俾佢真係累全家
而家係咪抄哂車
唔敢跟車太貼
韓網同外國班人各執一詞 都係再睇定啲先
見第一批人嘅對話同圖係話有煤氣味先,之後先有kpop stan拎條cut過嘅片話係防彈fans尖叫
尖叫嗰條原片入面嘅乘客好冷靜完全冇panic,而拍片者都否認係同一架車
依家twitter好多人搭同一架車話唔係尖叫引起混亂,post埋當時真係喺車上嘅證據
但啲新聞未證實咩原因,個標題已經係咁提防彈再加大大張其相
韓網嗰邊就繼續post依啲新聞嚟鬧
就算事實係唔係都好已經冇人care淨係想搵人嚟食死貓了...
完全係衰on9
澄清永遠都無人睇 因為無noise
公司又唔會理 焗住硬食
韓網嗰邊睇完拍片者澄清後就話"姐係唔止你一個尖叫啦"..
唉..原本好美好嘅一日搞成咁
真相無人會理
新聞加佢哋個名先有noise
公司唔回應都正常嘅
回應就再炒作咁件事更加唔會熄
望大家講多兩嘢就轉話題
今次確確實實係fans 行為偶像埋單
最可惜係件咁柒嘅事同尋日咁美好咁有意義嘅一日一齊被記載
SUGA準備入伍

[公告]防彈少年團SUGA兵役履行計劃相關公告

大家好,這裡是BIGHIT MUSIC。

在此通知始終支持並喜愛防彈少年團的各位粉絲,SUGA為兵役義務的履行開始相關程序的消息。

SUGA已申請取消延緩入營,與入伍相關的後續消息將在確定後予以通知。

希望大家一直給予SUGA溫暖的支持和不變的喜愛,直至他履行完兵役義務健康回歸。我司也將繼續為藝人提供支持和關愛。

謝謝。
速去速回😭
尋日仲喊緊,今日就出通告
可唔可以唔好要人坐過山車咁
個live都講曬byebye又25年見咁,但冇諗過第二日就出公告咁快
平安去平安回來

7個紋身嘅位置係昴宿星團
雖然預咗但今日全日都有啲心情低落
咁嘅衝擊仲要經多4 次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞