[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
而家當兵可以當得咁寬鬆嘅咩?
南俊係SUGA演唱會唱左未有名嘅新歌
今日真係由頭喊住睇
一陣life goes on 都唔知點算
尋日已經喊到好激動
佢哋又唔係上台表演
放假做觀眾睇演唱會啫
如果有得上台就好 想聽huh live
我仲以為韓國當兵慘過食屎
唔係 我仲以為好似監獄咁 入去呢一年半冇得出嚟 來生不做韓國人

俊仔個新髮型好大殺傷力 心空
係受過傷嗰邊膊頭喊死
有無人同我一樣今日睇到淚腺決堤
本身停咗喊但最後個紋身又喊過
今日尾場真係太太太精彩!
自己開門出去嗰下喊到仆街
今場好好喊
玧其要幸福
佢老味音樂中心連續停播兩星期 搞啲咩夏日音樂節 就算要攞到10個都要八月尾先做到
新論峴站頭先發生混亂差啲人踩人,出動咗好多消防同警察
新聞話最初係講有人聞到煤氣味之後緊急停車,但現場有好多唔同講法,淨係聽到尖叫聲同好多人逃跑
好死唔死嘅係,現場有班on9西見到個7紋身之後尖叫
https://twitter.com/meeoee88/status/1688189611502448640
https://twitter.com/zaynothniel/status/1688163448080003072
搞到防彈又比人鬧緊...
躺着也中槍
攪到咁美好嘅一日留下污點
喺現場嘅人話係因為fans尖叫先引起恐慌屌...係咪on9架
搞到有人受傷,搞防彈又比人鬧,正常嘅fans又比人鬧,仲搞到啲人笑個friendship tattoo...
唔知牙其會唔會自責開咗live唉...
件事如果俾有心人發酵攪大
即係迫佢提早入伍
到時多得班痴線西唔少
俾人笑個friendship tattoo 最嬲!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞