[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
房啲商業操作真係好有問題 前有Scooter 後有SM收購案
舊年年尾改咗制電台佔比仲多咗添, 但係電台好絕對唔代表一首歌真係hit咗, 即係好似每個禮拜叱吒903冠軍歌咁, 只係睇DJ喜好(加埋睇下唱片公司肯唔肯洗錢)令到首歌播多啲
Scooter本身都係個仆街嚟
咁如果啲人簽約華納 Sony 環球呢啲大唱片公司 佢哋幫手宣傳造勢 優勢好大姐
佢同Taylor Swift 係仇家 好似得罪咗好多人 同美國第一天后作對冇乜好下場
咁黐線咩?不嬲都係講緊三首都有機會top1 不過因為電台佔好多 所以應該大多數係嗰兩首鄉村音樂贏 但係真係好唔抵 你話輸比OTR vampire 呢啲歌都冇咁嬲
電台輸太多
有冇人買到SUGA FINAL?

恭喜牙國
竟然可以喺一堆鄉村音樂中脫穎而出 爭取下周連冠
好感動 billboard改左規則都好 jk都拎到第一
改咗規則之後勁難攞 今次好似贏2分咋
Interpark上面突然彈出嚟個啲位係唔係bug嚟
次次入去睇都話有幾個位 但永遠入到去都見唔到
正喎
好想買到
係咪好似要課金先有得投票?

小珍
邊有人當咗兵反而越嚟越後生㗎!!?
特級戰士金碩珍太過分了狀態fit到漏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞