[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
先行都好好聽喎
第一次聽麻麻,越聽越好聽
旻把聲加隊band好夾依家聽親都起雞皮
覺得有80/90s香港味
我反而鍾意先行多啲
第一次聽autotune有啲唔慣
不過加埋合唱團真係好正
睇後記講編舞會係貼身舞,好多女摸JM身體
好多女摸
宜家去做backup dancer仲趕唔趕得切
我都想摸
第一次聽覺得一般
但聽多幾次覺得好聽

無先行咁強烈 好啱亂諗/唔知自己想點時聽
加多我一個落去得唔得
"Like Crazy" (English Version) sets the record for the biggest debut for a solo song by an Asian artist in Spotify Global history.

It achieved 6,634,838 streams on March 24.

Congratulations, Jimin!🎉
旻旻好叻
我講少少今次jimin solo感受
Set me free塞得太full
D舞都太用力
令觀眾感觀有d辛苦
可能旻旻太著緊今次solo 所以我覺得先行曲係過左火

我好驚主打會繼續係咁
好彩like crazy 唔係
憑jimin全球人氣只要稍為有正常的pop 歌
成續一定掂
事實亦係咁掂
好叻仔

之後就期待國仔同V仔solo喇
忙內line 3個弟弟人氣一路都狂
其實隻碟順住聽係完全無問題
派咩歌都係marketing啫
路人未必咁有心機成隻碟聽
俾隻set me free pt2出嚟哂吓冷都唔錯
我反而覺得跳得唔夠位set me free pt.2好似得dancers跳得用力
睇歌名嗰度以為係啊其嘅set me free咁 估唔到係我鍾意嘅lie曲風
除咗有hey fool just get out of my way stfu i'm on my way嗰度auto tone得太勁我覺得麻麻外成首都好震撼
like crazy就有retro disco vibe好迷幻 同先行兩個feel
成隻album順住聽都舒服
佢hidden 果首都好正
旻仔把聲都係適合唱soft少少的野
冇得輸
真係CK
代言CK?
出左就去買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞