[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
佢有條件衝嘅 佢把聲好啱唱流行曲
睇佢哋去旅行都甩甩漏漏
仲有佢哋自己都話hobi jimin 距離文明最遠
自己開公司係咪攪得掂呀
房PD 對佢哋唔差,但班管理層真係好垃圾又有奶共苗頭
玩咩
忙內line爭足咁多年你叫佢地唔好爭
天真過天真嬌
都唔敢奢望25 年睇到韓場
搶到外國坐山頂見粒米咁大嘅bts 都好好㗎嘞
但點解我見啲台灣army 咁勁都買到哂3場
冇錯,呢個先係大問題 如果佢哋真係唔續約 想攞返BTS個名同埋啲歌曲版權 Hybe一定唔會咁順攤 免費讓比佢哋 分分鐘要打官司 唔係間間公司好似JYP咁 咁順攤讓返got 7個名出嚟 佢哋想自由做音樂一定係自立門戶最好 但嗰啲打歌節目就應該冇得上
所以忙內line 我係鍾意睇團多過solo
本命jk 都係咁話
你講緊毒唯?佢哋咩都爭一餐㗎啦
尤其是分part c位 鏡頭呢啲
自己本命少咁一秒都唔得
哥line都有啦 只係忙內line啲唯飯太癲姐
就算啲唯飯點樣睇唔起其他成員
事實擺在眼前就係佢哋互相都好支持彼此嘅作品
忙內line solo 外面個世界就好唔和平
乜都要比一餐
邊個快啲破紀錄邊個多啲like
哥line solo 感覺舒服啲
但講鏡頭講C位,無人夠哥line 有資格出聲
Rapline樣衰丫嘛
得啦得啦你靚仔你企啦
FACE 我都係聽唔厭
分分鐘啲韓國政客又會衝出嚟9up
叫佢哋為左維持國家經濟唔好解散
見而家seventeen上哂大陸節目
勁驚彈仔出到嚟都會咁
彈仔辱華咖千其唔好請佢哋
我覺得RM好好樣!真心!
我日日幫手streaming 都一定會聽一次全碟先幫電腦插耳筒
咪咪自己寫咗FACE呢隻碟真係好叻
惟有望佢哋出嚟之前已經同騰訊個邊反面
拍吓ID ok但唔該唔好去大陸宣傳
咁情願佢哋去多啲美國挑戰hot100
係,日日loop一次,由頭到尾,再由尾到頭
真心話
佢哋已經同騰訊音樂達成合作協議 以前大陸限韓之前 晨早去過上節目啦 hybe 想賺到最盡 肯定叫佢哋食埋中國個市場
短期嚟睇應該唔會解散嘅 不過都話唔埋 或者好似學One Direction 咁暫時休團都唔出奇 專注成員嘅個人發展
我覺得佢哋只係唔係Idol嗰種typical靚仔
但係齋靚仔都無用
都要睇才華、魅力、跳舞成個package
如果唔係大家練舞練歌都無意思,就咁搵幾個靚仔夾埋一隊咪算
我都唔明出面啲人屌佢哋樣衰做乜
人哋又無話過sell靚仔
要完顏團我就入坑啲後生小鮮肉啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞