[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
係我講得唔好
上次直播佢話自己之後都會入
仲話慢慢剪短頭髮唔會一次過剪短哂
佢咁講得應該唔係講緊3-5 年後嘅事呱
同埋好多人話對國仔唔公平
我就唔明
明明大家出道時間都係一樣
講唔公平對大哥仲唔公平啦,俾公司推遲入伍時間,無辜俾大眾屌,再急急腳solo入伍,退役後仲要慢慢等齊人再活動
25年合體一陣啊國再入仲算唔算合係合體個合唔係組合個合
唔知你有無追哂啲訪問
其實佢哋都好明顯表示solo係為咗之後嘅團體活動
同埋言談間都係講2025之後會齊人
佢哋平時少個人都周身唔聚財咁
唔覺得jk會2025之後先入伍要啲Army再等兩年
我諗佢哋同其他組合唔同
係佢哋好value團體活動
一定要7個人一齊先叫防彈
而且hybe都要靠佢哋搵食,入伍時間係佢哋自己定
其實佢哋已經係國際巨星嘅level
空白一年半載係唔會被遺忘
Rihanna 幾年無出碟都係咁紅(當然佢成日有gut 個頭出嚟)
Adele, Bruno Mars 都幾年先出一隻碟
Kpop 半年回歸一次真係太chur
佢哋咁紅真係唔洗咁密揸乾個人
係咪都要當兵就不如早啲當就可以無後顧之憂規劃之後條路
今次solo 全球個勢做得勁,餘韻都夠last 一兩年
佢今朝個live 已經剪短咗頭髮
都可能係因為準備七月solo
但最期待都係星期五首take two
幾時入伍呢樣野
其實真係冇咩好嘈
要入伍到時自然就會公佈
我哋都控制唔到㗎啦
係到講佢哋應該幾時入根本就冇意義
反正公司話預計25年可以重啟團體活動
咪信住先 可能佢哋自己都唔肯定幾時會收到兵單呢

Btw見到國仔直播剪咗短髮
之前話會每次都剪少少等我哋唔會發現
但明明一剪就睇得出會唔會太cute

©fukushi_sota_official
有無人聽到好感動
眼濕濕
諗住呢首唔會有live
好似Promise咁石沉大海
而家好感動
大家睇咗未?
https://youtu.be/-vbvkuMCr8M
頂 太耐冇見過佢哋7個齊人 竟然睇到我眼濕濕
samsam 尤其係大小忙內打交 旻hobi
一開頭話好耐無見,珍話成2 個月
我已經眼濕濕
聽日聽新歌應該都會喊
但條片入面柾國好似有啲靜
聽到喊
好掛住佢哋7 個人
大家iTunes 有無買歌?
香港仲係第四
The planet 一出嗰陣聽到佢哋齊人7個唱激動到哭咗 今日首take two仲顛
今晚有大哥嘅Suchwita
又要準備紙巾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞