[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
攪唔掂,一開始已經想喊
見到佢話肥咗 又勁有胃口不停食 珍心開心
仲有hobi加持
仲要講返2018 MAMA真係喊死人
成日都好感激佢哋捱過咗 今日我哋先仲可以見到佢哋
捱過咗先係今日嘅防彈
相信大家鍾意聽佢哋嘅歌
但更鍾意嘅呢個團
扮營業嘅一家人
金毛泰

Arson (Rock ver.) by j-hope
youtu.be/9CqMjpB-tAY

大哥睇到live炸留言都好開心
仲有一年365日大哥珍就可以重獲自由嘞!
今次新加坡都開3 場但都唔嚟香港
2025 年之後都唔知仲會唔會再嚟
連台灣都冇唔好話香港
亞洲嚟講東南亞先係主力
印尼泰國新加坡開咁多
東北亞先得日韓
時間突然過得好快 11週年就有珍哥陪我哋喇
遲啲啓德個場開咗坐滿係坐到5 萬人
不過人哋仲睇唔睇得起香港就另一回事
但我哋飛走睇show可能開心啲
個場都無咁污煙漳氣
廢事佢哋嚟都俾人批鬥
佢仲要捱多個冬天先出到嚟
希望佢出嚟都keep 到66KG!
琴日閔貓先話韓國歌手喺中國開唔到演唱會
唔知會唔會又打碎左啲玻璃心
已經碎緊 微博又開始嘈
好心佢地限韓就咪出去睇演唱會啦
佢地係到真係污煙漳氣 又唔識尊重
https://twitter.com/lovetae__1995/status/1667921735201718272?s=46&t=_0kJ63N9RaVvsJM88Kb_LA

講事實又俾小粉紅屌

點都好啦
香港有演唱會live viewing已經好好
做世界彈好過做粉紅彈一千萬倍
佢哋唔嚟都好
怕佢哋俾人送中
但中國無live viewing 睇㗎咩?
solo紀錄片同埋live viewing都無係中國上過
至少呢個網無寫
https://api-liveviewing.com/suga2023/agustd-d-day-jp/global/
http://btssolodocumentaries.com 都無講
希望一國兩制長存
雖然香港army 好似低調咗
但見iTunes top 10 得take two 一首pop song
內心都激動咗一下
希望佢哋知唔好放棄香港
次次聽到Agust D 唱到「香港」呢個位就好激動
雖然呢段歌詞嘅意思唔係送大家去香港
不過都好激動

見香港仲有live viewing
佢哋應該無放棄到香港嘅
仲有!proof展覽係香港搞
都係證明佢哋無放棄到香港架!

之前佢哋係廣州搞 搞到啲米要去廣州睇
話時話你哋買咗飛未?
有時諗佢哋人生中好重要嘅2018MAMA speech 喺香港發生
同埋耐唔耐就會諗起2019 年隻Cooky
就覺得好有connection
買左
始終係香港搞 係韓國睇過都好
點都要去一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞