[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
Next bts係seventeen喎定straykids?
「有tour仲想點?」
好多隊都係the next bts第一隊係super m
到依家連new jeans都係
唔係我唱衰
但一個人唱足2個鐘我諗除左rapline應該淨係得柾國做到
Newjeans爭next blackpink得唔得
係要同bts爭做乜9
因為吹到times magazine 都選中佢哋做下一隊接班人咁
正常識分析嘅人都會認同
成日 default 咗 hyung line 就與世無爭
media play嘅嘢「出道一年唔夠已破防彈紀錄」「已找到the next bts」
人少嘛 想爭都爭唔撚贏
咁以後正苦搵佢地做政治show得唔得
拜托晒
唔諗吓無BTS
佢哋一個二個有咁易破紀錄?
食埋BTS個師妹名都仲話無關係靠自己
但BTS 嘅solo 證明咗,佢哋以一都可以敵百
想取代真係無咁易
但除咗團歌,我介紹俾朋友聽solo 作品都係首先介紹哥line
打破佢哋對k pop 固有形象
啲男人難啲入坑做army 但都好欣賞哥line
放心,hybe 已經隊咗nj 同17 出去
顏色女團啲mediaplay夠勁,依家代表國家喎提都唔提下嘅
老老柒柒覺得個個入曬伍嗰陣會佢真係會叫曬7個出嚟做show
未入伍前已經話有需要就會叫佢哋出嚟,今次仲無恥到講到明軍人係國家擁有物要絕對服從國家
入坑靠忙內line,維持靠哥line
今次好彩army 屌到班政客入返山窿咋
成日咁樣拉bts 落水只會令佢哋嘅政治危機更大
顏色女團都唔似韓國人自居
2 個外藉一個想扮外藉
點代表國家丫
我入坑都靠忙內line 但入完坑真係會好愛好愛埋哥line
所以一直好努力宣揚俾人知哥line 嘅好
但件事冇咁簡單 而家好明顯係成個韓娛同埋垃圾hybe都想更新換代 想佢哋休息 甚至解散 佢哋太紅同埋紅太耐 影響太多人賺錢
「其他團啲非人氣成員連碟都冇得出,你班哥line fans一出出10首歌執撚到啦仲夠膽嘈?」
條撚樣仲話army咁鬧政客會令到bts好難睇
佢哋好proud to be korean架拎曬國旗披上身,韓國都好自豪係咁打飛機
見俊仔仲有隻磚就話「又係佢出咗一隻仲有得出,果然係皇族」
人哋明明係唱歌跳舞玩音樂 班垃圾政客就係都要拉埋佢哋同政治掛鉤 都唔知做乜鳩 希望佢哋2025年一齊逃離垃圾閪公司 簽約Sony/環球/華納 專心搞音樂
咁我又唔覺得hybe 想佢哋解散
想分散投資就係嘅
睇股價睇收入都知根本成個韓國都無人取代到BTS
一個SUGA D Day tour 都撐起hybe 半年業績
無一間公司會催毁隻識生金蛋嘅雞
無咗BTS 都唔代表條大水會流入其他公司
Army 嘅忠誠度係癲㗎
真心話
哥line 係用靈魂支撐BTS 而唔係用人氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞