[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
邊有放3個鐘 連1個鐘都冇喎
頂。我懷疑我撳咗入youtube live 睇。佢完咗,但係不斷喺度重播…….
我話你知,我而家仲睇緊
佢個又想車,仲要寫住live

你睇吓我而家入YouTube佢都仲寫住直播
跟住我冇睇啲煙花,就咁聽左三個幾鐘歌
Thanks .. feel 到自己柒到裂開咗
韓團成軍十年後仲大紅大紫又齊齊正正嘅有幾多團
防彈真係好特別嘅存在💜
期待之後一直同佢哋慶祝💜💜💜
有份投票
有冇巴絲想訂Proof (Collector’s Edition)?
可以一齊share運費
想問吓encore演唱會係咪指重播?
唔係呀!係開多3場encore 場
今次轉場去KSPO Dome攪
坐滿一場大概1萬5千人
又可以搶飛了
29號開始優先申請
希望大家都成功
抽到2日來回都會照去
祝大家都好運
請問要點抽?
我打得太快
唔係抽
登記完都係一齊入interpark 買
會員的話6月29號開始優先申請,7月20 號開始優先售票
普通售票7月21號

https://weverse.io/bts/notice/14171?hl=en

所以都係試吓運氣only
應該上十世都扶阿婆過馬路先有機會
預祝大家摘到提子
今日開始可以apply 優先訂飛資格
大家記得上app 㩒!
Jung Kook solo數碼單曲《Seven》發行公告

大家好,這裡是BIGHIT MUSIC。

防彈少年團成員Jung Kook的solo數碼單曲《Seven》即將發行。

《Seven》是能展現Jung Kook魅力的「夏日歌曲」。希望《Seven》能給各位的夏天增添一縷快樂。

Jung Kook即將展開官方solo活動,希望大家多多期待與支持solo數碼單曲以及隨之開展的豐富活動。

發行時間:2023年7月14日(週五)下午1點(KST)
Jungkook 'Seven'
終於有kooklo消息
似乎距離出碟都仲有一段時間
真係7/14 但唔係大碟
唔知會唔會打歌呢?
都一樣咁期待

大家入唔入手?
SEVEN promotion posters
泰國

法國

韓素希
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞