[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
大家記得今日用Mubeat 投票Music Core 幫Seven攞多啲一位
但搵閔𤋮珍合作有啲意外 我仲以為佢會搵返美國班製作人
照咁睇應該會係全韓文專輯

對依個女人好反感
但係好似係佢自己去搵人合作俾人認屎認屁都冇計架wo
好彩,我仲以為得我咁諗添
所以係Hybe r佢返嚟,比佢認屎認屁話冇靠Hybe資本都係冇計
你個名
等佢做返幾個專訪吹捧自己
依家只希望啲歌過2分半鐘
短歌到喉唔到肺
都唔係壞事, 如果注重商業性方面pdogg未必係最好選擇
你個名改得咁快
IAN
雖然身在香港都用唔到tiktok
但有都會堅守唔用嘅底線
咁就改個名自high 吓
覺得閔熙珍襯jk或者jimin多啲
唔知佢係咪又玩少年美
但好似係佢自己去搵佢先 俾人講都冇計
閔媽似要絕對控制權嘅人
依家啲報道仲講到係V去挨佢咁
閔媽見佢咁有誠意百忙之中抽空幫手
已經攞哂彩
閔媽又可以借佢過橋 宣傳佢班親生女
正 今日又贏多個一位 但而家Music core投票形勢告急 請大家踴躍投票
最怕係咁,新牛隻新碟好悶無乜靈魂
希望今隻碟可以聽多啲V嘅低音炮
期待咗好耐
樂評人聽咗部分歌曲, 話音樂好正, 泰嘅歌聲令人驚喜(同防彈時候演繹方法有啲唔同)
https://www.sportskeeda.com/amp/pop-culture/news-you-ll-totally-surprised-music-critic-kim-young-dae-drops-hints-bts-kim-tae-hyung-s-upcoming-solo-album

我都唔鍾意呢個女人, 不過無可否認佢係有才, 我希望佢只係參加概念同策劃之類, 音樂方面用多啲泰自己嘅創作
照咁睇 應該係fans會好鍾意 但大眾喜愛程度較一般嘅專輯?應該唔會有咁多口水歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞