[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
好多人會以為追星嘅人都係貪粒星靚仔靚女嘛
其實鍾意粒星都有好多原因
我就係因為南俊寫嘅歌詞入坑
再靚嘅鮮花都有凋謝嘅一日
更何況kpop 靚仔一車一車咁送出嚟
個個由細訓練跳舞勁都係必然
但我諗大部份army 都係鍾意BTS 嘅靈魂
佢哋嘅才華佢哋嘅熱誠佢哋嘅思想佢哋之間嘅化學作用
車銀優都好靚仔但佢係唔會hit 到我
睇佢哋說話內容同談吐,就知同普通idol唔同
本身都唔想講車銀優
不過真係對靚仔無興趣
韓國人真係好中意吹棒靚仔靚女
2025 可能又另一個世界
大陸啲嘢都五時花六時變
事實證明唔洗去中國宣傳啲人都照倒錢落佢哋身上
係人都鍾意睇靚嘢但顏飯係最易變心
靚嘢做eye candy 但陪唔到我哋渡過人生高低潮
車銀優的確冇死角 真係靚仔嘅
話說你哋有冇睇Lisa 同newjeans 單野 真係笑撚死我
防彈算係兩樣都有
冇聽過
dazed & confused
vogue依啲名氣大,但dazed同arena係好好睇嘅雜誌,啲相都影得好靚
以前Page One 有得賣
今次一定都買嚟儲

我記得佢班唯粉係幾癲 以後肯定追住佢哋嚟咬
出公海都係俾人屌
唔知佢哋會唔會笑紋身單野
紋身單嘢係咩呀?講嚟聽吓
[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come
https://lih.kg/zwxcgOX
#761 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
原來你講幾日之前單嘢 咁冇嘢啦
唔知香港邊度有 未見過 不過Google 左見到style 好型
班人乜柒都笑㗎啦
今次仲要咁好機會大條道理笑點會唔笑
睇歌詞都成日拎出嚟笑啦
https://entertain.naver.com/read?oid=433&aid=0000095823
依壇嘢越嚟越好笑,防彈商品代替防彈出席
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞