[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
閔熙珍已做壞規矩
之後啲成員solo出少個mv實俾人鬧
Seven hot 100跌到第30名 而家希望年底佢仲喺個榜到就好
唯一解釋就係閔老母
佢最鍾意全曲MV
但認同真係set 到個bar好高
咁執著Billboard做乜,佢每次改rules都係針對防彈嚟改,國仔一話出隻single佢就改到唔計digital download分都可以#1到已經好勁
大把artist冇#1,都大把#1完即刻唔入TOP50,你咁講同twt嗰班黑彈話freefall嘅kpoppies有乜分別
八九月居然係V仔打JK 自己人打自己人
咁搞法中國啲毒唯要買幾多先唔輸得
邊個要買多啲?V仔?
小國7/14 出
都玩咗成個月泰亨先出
唔算自己人打自己人嘛
咁講小國11月出又打泰亨咩
一年先得個12 個月
其實18號hobi 仲出實體碟
Hybe 已成最終贏家
(我全部買哂
防彈唔去童軍大會閉幕式
https://naver.me/5Ti1LQrt
67毒唯成日鬥 唔清楚邊個要買多啲
但肯定佢哋一定爆買
搵嗰啲"the next bts"團同埋佢班古典免役音樂人去就啱喇
點解NCTdream係古典免疫音樂人?有咩故仔?
就算係咪差唔多時期出碟fans都會爆買啦, 等咗咁多年先到佢哋solo, 想佢哋有好成績好正常
第八個一位
V <Love Me Again> Official MV
https://youtu.be/HYzyRHAHJl8
件衫出哂事
呢啲復古style get唔到

戴返個頭盔,首歌好聽,同埋佢把聲有啲唔同咗好聽咗
暫時睇咗一次MV
句”I wish you could love me again”好入腦
但暫時淨係記得呢句個melody
同埋咪粉可以唔洗嬲
全曲MV成本真係可控制範圍內
因為呢個MV都無乜成本
佢為咗今次solo 真係好努力身材管理
成個jaw line 好出
同埋佢一向都係like 呢類復古style 㗎啦
我都get唔到造型, 但首歌好好聽, 泰呢把磁性帶有感情嘅歌聲好鬼煞食
佢哋係next bts
mv開頭冇咗bighit music
嘈咩丫嘈
Hyung line粉一句聲都冇得出
V仔係咪會5個mv 5個風格?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞