[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
好靚仔, 但用手指遮住髮尾之後更加靚仔不過佢哋遲啲就要平頭裝, 依家趁住有機會就試吓唔同髮型啦
[img]https://na.cx/i/tRXNjae.png[/img]
mullet可能有種懷舊風??
好似有聽講過呢件事 之前睇2019 Memories 入面啲後台同舞台照 好多造型都勁好睇 然後再睇返20年啲相 質感完全大幅下降嗰啲絲質西裝同喇叭褲真係好想一野燒哂佢哋
只能講一句靚仔真係大哂
佢咁努力keep 到咁瘦,輪廓勁sharp
乜風都靚
泰好似幾鍾意mullet頭
閔老母啲概念同宣傳頂班
但nj 唔少打歌衫都幾恐怖
不過經歷過dynamite Butter
都無乜嘢嚇到我哋
丫 Fake Love嗰個好
之前真係好多都好睇!
同埋佢哋就咁白tee牛仔褲已經好撚靚又清新,換咗李夏正之後變到又油又娘
金永鎮又成日落重gel油頭
同為大黑我覺得txt啲造型用心同靚過彈
唔知佢哋私下會唔會好似笑"我啊嫲的初戀"個泰亨頭咁互相恥笑
Memories 2020有好多造型都好差
同埋呢場造型真係好難忘
https://youtu.be/HkjOky9FL04
淨係對比butter MV同Dance Practice 嘅造型就知
簡單嘅配搭已經可以好好睇 啲油頭墊肩西裝真係…
https://youtu.be/DbXMjAYSa68
好多人都話過jimin唔靚仔點解會人氣高,我入坑第一個都已經係睇中jimin,我都認同jimin一定唔係靚仔type,但睇佢舞台既表演我真係出唔到坑,已經唔再深入講佢性格,待人處事既其他野
雖然好正 但都係比較懷念佢個短髮 但佢自己本人鍾意長髮
智咪個樣好可愛,尤其素顏紅卜卜
睇過佢表演嘅人都唔會覺得佢無料囉
佢踢腿永遠係最好睇嗰個!
佢有次直播又話唔鍾意長髮嘞
靚同可愛集於一身!男女都輸哂俾佢
佢成個人都係可愛同天使既化身
但上到台又勁正,我以前成日話佢係妖精,成日想勾引我
好鍾意哩首成個concept同泰嘅風格好match 好期待其他歌 btw tan 真係好qq
Rainy Days 好聽喎!!!
鍾意呢首多過love me again
我冇記錯Spotify佢二揀一長發短發佢鍾意長髮多啲
我都係咁話
啱啱上次訪問話好似話已經唔中意
我喜歡Love me again 多D
係咪得我一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞