[ARMY]防彈少年團BTS討論區(41) Best moment is yet to come

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
今日有新相!好靚女!
V仔嗰本應該整好咗 JK嗰本應該最快11月尾先出 我覺得分分鐘可能再晏啲 12月再出都唔出奇 佢唔係話要搵一首同Seven差唔多Level嘅歌做主打歌咩?咁應該好難搵
今個禮拜大家真係要聽多啲seven先可以keep到billboard hot 100 top10
講開又講 成日見啲人話seven似兒歌 心裏幾難受 明明首歌旋律好聽 係啲歌詞太重複啫 俾人話首歌冇深度 希望佢另一首主打歌可以證明自己反擊haters
要打入歐美唱得太有深度啲人唔明
Taylor Swift 啲歌又好有深度咩?
反而我覺得最正係見到啲鬼佬黑人為咗佢哋而瘋狂
喺外國生活過深深感受過嚴重歧視
防彈嘅成功,作為亞洲人都覺得好威
唔係咁 啲人喺笑啲歌詞冇深度 Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday 咩小學生歌詞 每週學英語 諗住反駁佢 又諗唔到理由駁
JK 去咗Suga 演唱會做嘉賓
係囖 D人講乜是但啦
Summer hit 唔使下下有深度
音樂有好多種 Jk有本事做到Decalcomania Stillwithyou
只係有時音樂就係好純粹
Jk有interview 講過他其實想唱首成首副歌重複一個字嘅歌添啦
我都好掛住旻豬覺得好奇怪嘅一點係明明國仔同旻豬有喺紐約見面 仲要拎哂GoPro咁 但兩個喺公開平台都完全冇提過呢件事 直播傾計嗰陣好似扮到好耐冇見咁加上好似有人拍到佢哋去錄音室 搞到我好期待會唔會有啲咩驚喜 例如出合唱歌之類…
黐線佢仲感冒緊 唱第一日就算啦
ShowChampion 投票開始咗 請大家踴躍支持
成首歌唱嚟唱去幾個歌詞但都show 到唱功真係我哋小國先得
我哋小國唱歌rap 和音樣樣精通
佢下次挑戰粵曲我都支持
小國完咗GMA個直播話準備去拍啲大家應該會好鍾意嘅嘢,應該係同旻咪有關啦?
呢排旻咪咁靜,希望正如小道消息講佢係準備緊大project
今次SEVEN 大家嘅streaming 都進步咗好多
香港Spotify 都穩坐咗2 星期第一(係呢兩日輸姜濤一個馬鼻)
旻咪有新作品的話一定要還佢上次被狂delete 數字嘅公道
但佢尋日仲去咗錄音先做嘉賓
仲開live開到韓國凌晨4 點都未沖涼
你真係少同佢擔心
小國有無限精力
雖然已經被狠狠拒絕咗今日無得去
唔知今日有咩嘉賓
到底我哋會唔會等到Tony Montana
今日真係有Tony Montana的話
我怕心臟負荷唔到

https://twitter.com/90symn/status/1687683342752194561?s=46&t=T5uCOf5BQyD6qnEvMpMqYA
唔係咁 佢精力好係一回事 病仲未好返又係另一回事 見佢唱歌鼻音咁重 就知佢感冒仲未好返 希望佢快啲好返啦
billboard今期預測跌到29 唔係真係跌咁多呀嘛
終於
聽日南俊會唔會嚟埋
Music core live voting 就嚟開始 大家一定要幫手投票 而家輸緊nj 600分左右 要實時投票贏好多先有得贏
airplay咁少跌都正常,bb成日都jer住防彈嚟改制架啦反正
牙俊個頭短到唔似熱先剪喎
要嚟始終都要嚟
但起碼佢應該做好咗新碟送俾大家做禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞