測量(GP,BS,QS)討論區3

1001 回覆
8 Like 7 Dislike
Ive qs fruitgrad 考完final 搵左幾個月工sd左幾十份cv仲未搵到
利申:gpa3.5

巴打jm9 呢排壓力太大?
番命學野

咪即係LS
番命學野

graduate project manager?
番命學野

I got both Pm and qs offer. Ok ma ?

Ive qs fruitgrad 考完final 搵左幾個月工sd左幾十份cv仲未搵到
利申:gpa3.5

巴打jm9 呢排壓力太大?

見個個post 都想請pqs
speed 要我呢幾日揀邊種 (GP,BS,QS,PD)
想問下前景黎講邊種比較好 同埋優缺點 e.g. qs 成日ot

已經比左offer比你?
定係等你簡左先決定比唔比offer你
想問下前景黎講邊種比較好 同埋優缺點 e.g. qs 成日ot

我第一輪in 3月已經有offer
順便推一推

順便推一推

幾時叫的揀?我都有speed offer,但無叫我揀?
認真,有fd ive測量得1.x gpa,可以點,但佢又話想做依行
認真,有fd ive測量得1.x gpa,可以點,但佢又話想做依行

叫佢咪危害社會啦 ive都咁低gpa

除非搵d細既sub con做
做幾年儲經驗轉返main con

叫佢quit會唔會更好
其實bs 多唔多去existing building 度做 inspection
其實bs 多唔多去existing building 度做 inspection

好多

順便推一推

幾時叫的揀?我都有speed offer,但無叫我揀?

好多

咁既天氣行 一定好high
日日OT無補水

有同事已經遲左收工個幾鐘
老細都有說話比佢聽 話佢做乜咁早走

呢種情況係咪正常架

做survey真係慘
日日OT無補水

呢種情況係咪正常架

咩stream?qs?
日日OT無補水

呢種情況係咪正常架

咩stream?qs?

係啊

無ot錢咪撚同佢做啦
番命學野

I got both Pm and qs offer. Ok ma ?

巴打簡左邊個OFFER ?
測量做邊範最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞