小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
唔好傷害間餐廳
人地岩岩搞返起好辛苦
似係啦 條賤種講野1999同佢fb d作品一樣
點撚樣呀Keith 你個收幾皮野人工既下屬低智嫁喎
買野比人收貴左都唔問
根本就係個員工同老細問題啦,屌你交收買家自己唔睇清楚銀碼,關賣家春事咩,再者兩條友都冇溝通就咁屌個學生哥就講唔通
佢講到咁偉大話嚇下個細佬,然後就放上網公審博圍爐
男人老狗唔認錯
真係記得唔好
依家全部都係大人錯人哋講咩都唔信,細佬就係真話,事實就係細佬的確收咗90

不過算啦,細佬今次應該知個社會點行
老細多得佢唔少
東張,報紙好鍾意上連登拎料
上撚硬報啦
唔通你條賤種中坑肥閪有光環咩 快d仆街死啦傻撚
佢咁嬲 最後同事被炒
所以我覺得佢係最想佢死嗰個
仲係到 我block左,阻住晒
單論件事既處理手法 佢就值得比人屌爆啦 你一味係度講道理。 就算當個小學生有做錯 洗唔洗比佢拎出公審呀 講 依單野係佢拎出嚟公審先係最大問題 你就唔洗盲撐啦 大家成年人都分到輕重 就你一味啄住個細路既誤會。

照你咁講 下次有人唔小心掉到個垃圾咪要拉去槍斃?
Diu 依句咁勉強都可以信?

「我同事知我唔係計較果8蚊既人, 所以佢選擇左唔通知我直接課金.」

唔駛打電話,一句問係咪$78已經搞掂
又話買家一早同佢講左?
唔好推啦,餐廳就會執架!

頂,唔記得用不推文!
問心做得老細,交收咁少事都可以比多8蚊,咁有資格做到老細咩
仲要花咁長時間同個中學生討論,係中學生先理你,大學生都block 左你就算
認真建議佢同佢伙記都驗下腦
俾錢果陣唔double check多次個價錢?
10蚊咪當請個小朋友飲汽水囉 男人老狗咁肉酸都有
又一件獨醒撚
叻喇你,躝返入你老母個西度唔該
都話佢唔係老細,打工仔咋
屌睇錯中學生 同個十二歲都未必夠既細路都討論咁耐 比著我就睇下個細路係有心,如果知錯就當請佢買可樂就算
你講完佢即刻消失咗
supervisor 都唔夠班做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞