小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
為左幾蚊雞恰細路 講出黎唔驚比人笑?
8蚊
正廢柴
講緊你
唔關事就收皮啦 咁多廢話
咁依家個買家覺得自己冇錯 咪就係個問題囉
「咁我修正返,如果係個員工10蚊都數撚錯,唔係呃公司,咁又點計呀」

修正啲咩?你喺上面提出啲唔符合事實嘅假設
畀我踢爆完,就想兜去講「老闆、員工責任」
你呢啲講嘢唔根據已有證據嘅人

你柒咗就「修正返」就算,諗住「咁又點計呀」博上高地
其實就係拗唔掂一個point就即刻扯去其他位講

咁嘅水平都可以厚面皮,主觀評論我「懶理性」、論點「冇討論價值」咩?
D人係咁屌我做乜
簡化?咁應該點唔簡化

咩結論呀,有咩結論?依家一啲話細路冇心,一啲話佢有心,大人搞錯畀多,大人冇搞錯,但畀細路呃多10蚊

你想有咩結論呀個大人憑咩追住人屌,因為依家佢覺得自己蝕底咗囉
講憑咩,你依家又憑咩要我答你結論呀多鳩餘,你用下腦啦,各打50大板,姐係你都覺得細路有責任啦,咁憑咩大部分屌樓主呀
巴打留意返cap 圖。direct quote 買家嘅講法係: 「所以只有一個可能,就係你叫佢比多8蚊,所以佢先會比張10蚊你」<- 可乜撚野能,即係呢樣野只係買家佢鳩估,唔係個伙記事後咁同佢講(無同伙記confirm 過?)

cap 圖對話內容係無人証實過有額外補數或者小朋友叫伙記再俾多$10呢件事發生過
而家人地個論點咪賣方無啦啦問人拎多咗錢

人哋覺得就算係細路都有責任

而家係d人拗幾蚊就無謂同細路仔拗

到底邊個邏輯未通
真,諗起個細路眼濕濕咁,真係比夠一舊水掉落條撚屌塊面到
揾唔到佢fb了
小朋友好慘
超,咪繼續由得佢玩「公我贏字你輸」囉
我係駁緊畀8蚊細路仔飲包野呢句

我無話過買家無錯wor
小朋友無錯,就算有心,都好大機會一場誤會
但買家睇落唔多接受係有誤會既可能
你唔好再上任何討論區
吓咩依家一d話細路冇心一d又點?原來唔係我地傾緊,你又要回應其他架?咁傾條L?我駛唔駛駁其他回覆當駁你,都on99 ge,各打50大板,責任既然係相當咁大人仲有咩合理性去繼續屌人呀,細路贏果樣野係仲有提供解決辦法而且係個合理ge解決辦法啊,另一邊做緊d咩有建設性ge野啊,係繼續追住人黎屌啊,hi你都冇腦ge
我頭幾頁已經講過個伙記講唔出奇撚怪怪
個細路係有錯,個細路佢自己都認左係有錯添
屌個買家又唔代表大家覺得個細路無錯
係個買家用一D唔啱比例既方式對個細路先俾人圍屌姐
個細路係拎多左八蚊雞,洗唔洗咁Jer住人又放人上網呢
ON9 仲同佢講咁撚耐 個學生好有禮貌
俾多張10蚊,點解小朋友又再找8蚊
何來要找8蚊?
件貨78蚊,買家俾80唔洗找
其實有個位好怪,個細路無睇清楚係指一開始就收到90定以為收左70,一張50一張20一張10,好難睇唔到。
咁睇法似個員工有問題多d,果$10點睇都係員工自己比多,之後柒左先同個GM講係個細路有問題。
呀GM不如講下果日叫個員工做D咩,9成係有其他野買賣,順路同個細路交收,之後員工1次過比$細路果陣,比多左$10,最後呀GM收返尾數發現少$10。
塞滿咪塞滿囉
依家連登你揸莊?負責人都未撚出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞