小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
講得出呢啲野就知佢自己斷鳩估
咩只有一個可能…自己夾多咗錢畀人就認喇
唔L講呃唔呃,呢樣大家都淨係靠估。

cash on delivery,一手交錢一手交貨當面點清呢樣係最均爭,你自己點錯錢後尾追住人咬已經on9,極端d ge我係賣家淨係話你比得10蚊我都得啦,冇證冇據鬥吹。乜野賣方責任
依家唔係句嘢點用嘅問題佢係想講原來孩子有光環千錯萬錯都係大人錯

第時小朋友搭飛機餐廳大吵大鬧賴屎賴尿都唔好屌因為佢哋仲細過
就咁睇字
買家淨係話交帶咗伙記80唔洗找
原因一直都係賣家唔知用咩方法呃佢伙記
自己結論自己講嘅嘢
姐係冇了解 冇原因

我就話係買家個伙記自己俾多咗錢 俾人問啲錢去咗邊就真
個伙記唔係弱智就係聾啞 完
所以依加人地唔肯比返錢佢? 既然人地都肯比返錢 你仲公審個細路做乜鳩?

買家只係話可能,並唔咪個伙計講,係買家自己估出嚟,因為佢信個伙計唔會錯。

而加係差個伙計既回答
如果伙計話真係比左$80,小學生亦冇問去補錢呢?

啫係唔小心拎多左張$10蚊囉
你睇返前面啦,佢係有講小朋友叫人畀第二次錢,唔係一次過畀多咗錢人
仲以為cs 收學生手續費
想聽下個細路點講
放埋出黎
咁少錢都公審
Carousell 真係好多痴線佬
係呀 之後加埋呢句只有一個可能咪代表佢之前講啲野 由頭都尾都斷鳩估囉
係個買家幻想個故事出嚟當真
當正學生有問補番錢
用嚟chok個學生
你講乜,一手交錢一手交貨,依個係冇任何問題,但係咪事後知道賣家收多錢,就代表賣家冇任何問題

你依個邏輯係咪我賣假貨畀你你點完貨,但你返到屋企發現原來假貨,就代表我冇錯依個唔係講緊證據,純粹講對錯而證據樓豬都有,細佬認收多咗人錢
如果呢單嘢個小學生換做arho sunny應該被人公審十年

係佢嚟
本身都係易嬲嗰啲人嚟
如果係有心呃佢錢晨早就block柒咗條傻閪啦
仲會應你認收多咗錢話會還返俾你再影埋自己罪證咩
咁大個人自稱幾萬蚊人工連交代好呢啲小事都做唔好
個小學生都認衰話補償返你都要繼續小事化大
講責任心個小朋友都好過條傻閪
明明一件簡單一句起兩句止嘅事啲傻閪老細都可以出千字文發洩情緒
呢啲巨嬰真係好撚幼稚
都係嗰句啦,你可以話樓主得勢不饒人,但上面冇人屌過樓主公審點點點,純粹話佢樓主男人老狗點點點
好多小朋友都好真誠對人係愈大愈陰濕
冇錯,計到$70只有一個可能性
所以,有更加多嘅客觀事實:
-賣家係一個有能力計算2位數加減嘅小朋友(起碼小二程度)
-上網做賣家,自行出入交收
-$70好難計錯,冇覆數嘅能力
第一次計錯數直接叫人補錢

高小學生冇覆兩位數(唔需要進位)嘅能力
屋企人又由得佢周圍走

咁嘅情況仲有人檢討咗店員先

高小學生十位數都計唔掂,
「網民」仲要指責其他人,怪獸家長嚟?
個小學生唔好彩,好慘呀
個細路真係好慘
睇完 總結樓豬痴線佬
數錯計錯錢好出奇?
10婆仔數咪撚同小朋友計
人哋都話冇數 歉又道埋 仲話行返去比錢你
你話唔要 咁咪算屌乜鬼
你諗下你仔女喺出面比放上連登屌
你有咩感受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞