小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
Cut撚哂啲對細路有利嘅細節
你都幾好嘢 幫你補充返

件貨78, 伙記俾完一堆紙幣
買家講過唔洗找
細路數錯又好 expect 係70 + 銀仔又好
總之以為差8蚊

伙記唔確認就俾多張10蚊
所以細路就找返2蚊出嚟

伙記好蠢, 樓豬又斤斤計較...
啲仆街伙記成日數錯錢,都唔知平日會唔會收多咗錢
好啦好啦
大家一人少句
我講句公道說話
客觀事實:會員海角鴉#285514 乃係弱智
請其他會員完全封鎖
唔好浪費生命
小朋友好慘
個老細根本唔係為$8
係態度西純粹想搞鳩人
自己比多左十蚊 就話人呃佢 個細路數還數照價找返兩蚊都可以比佢拎黎講 條友都幾撚on9
最好笑係話人地細路點點點
咁撚大個成年人唔識用腦
將個責任放去個細路度
如果個大人智力正常
點樣畀人呃到
算啦 佢唔知自己係咁搬
成日話xxx係有問題 但xxxxxx
不斷搬 人地話a錯佢就講b無錯
講b都錯就話個個講緊a

白痴仔
如果係咁不如話你哋搬啦一開始話人蠢話人月入幾萬畀人呃,跟住話冇心呃,以為找錯錢,跟住又話態度西,又話人公審笑死
我就一直嗰句交收件事樓豬肯定冇錯亦係一開始覆返人話樓豬斤斤計較,畀人呃嗰啲

你哋自己要搬就搬,但可唔可以唔好講到人哋錯自己啱
你係咪有少少自閉
死撐成咁
好啦我死撐
細路冇錯件貨78,係伙記畀完80,細路話唔夠,要人補水,伙記照畀伙記好蠢,樓豬又斤斤計較,畀人呃8蚊咪自認唔好彩都唔知關細路咩事

紅字點解你咁肯定大部分人話個細路有錯係因為個細路有主動認錯,話自己無數到錢
算撚數啦屌你老味
exact7ly,所以不嬲都唔可以輕易放過班仆街縱容班仆街,因為放過班仆街縱容班仆街會其他好人受害
https://www.facebook.com/yoshiki.wong
Keith個fb開返,大家可以同佢做好朋友

https://www.facebook.com/BoInnovation
佢做個間餐廳都好出名,想食記得book檯

如果網上book唔到,可以打電話
24小時都有人接聽
8蚊
錢銀當面點清,貨物出門恕不退換有冇見過?自閉仔冇出過街買嘢?仲有你撚完未呀傻鳩
吼人唔留神收多咗仲話人俾少都唔奇
我作為專業收銀見唔少
所以一定要大大聲數清數楚
比錯錢 收錯錢 找錯錢根本成日發生
都唔知買家咁癲做咩
佢根本assume細佬存心呃人
唔存在數錯/無心

細路認左錯返去還錢又唔理
嗰次賣件萬幾蚊嘅嘢冇數清楚收多咗兩張500蚊
事後買家通知我我再數多次發現真係收多咗都過返數畀佢, 乜事都冇
呢D野日日發生,要吊咪塞滿成個連登?

你都唔好再喺連登屌政府
你覆緊果個咪係老細本人account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞