小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
好想知本野原價幾錢? 肯比多一半有多既車費都唔買過本全新?
我覺得個細路好慘
你依啲人真係好撚傻閪冇實質內容講廢話仲以為自己好寸係喇係喇,我唔識用咁你想點,我同你道歉好未
乜學生坐車要咁貴嫁咩
越講越戇鳩
如果我淨收到四千五,(睇清楚)先追五百
我發現少咗錢嗰下係未睇清楚呀?

我#580講
無睇清楚就唔好叫人補錢

係講緊「睇清楚啱數先好叫人錢」

你咁樣覆,同我講嘅嘢係一樣架傻仔
咁嘅邏輯學人駁嘴
你講緊咩你冇數點會知淨係得四千五
依家細佬話自己冇數,但其實數完話少咗錢,要人補錢喎
更加唔好話50 20 10有幾數有幾難睇
70同80都分唔清,都幾弱智
d語氣大牌到

咁啦 我比多$30你 你比埋你老母我屌啦
曬撚咗我30秒睇一個幾十蚊既故事

股市一秒都唔知跌咗幾多倍啦 屌你老母
好想知道阿黃生返工時間3點幾4點同個細路係度嘈, 又叫伙記出去幫佢做私人野, 係咪合乎佢公司員工守則
又講「無數錢」
你睇下自己 #588 噏乜春啦,「無數錢」學人追數
我冇要求你道歉嘅,不過你話你個sosad當逗號用,咁擺係句子最後又好怪,好似唔識用咁囉
你唔洗同我道歉架,你唔識用標點符號唔關我事
如果真係想道歉,我諗應該同你小學嘅中文老師道歉,人地教完你標點符號點用你都用錯,逗號唔會放最後架嘛
你依啲人一開始就話員工錯,講到幾句發現細佬錯,就講大家都有錯,就企道德高地

你要企就一早企,一早屌樓主公審人,唔好講件事邊個啱邊個錯啦,件事擺明就細佬錯
傻閪老細傻閪伙記
又話唔洗找,人地信你錢都冇數就走
一鳩俾左90蚊人依家屈鳩人呃錢
你唔洗咁激動喎
其實牙 keith 真係唔係志在o個 10 蚊
係條氣唔順要發洩

條撚樣本身滿腔怒火準備同個細路開戰
但係個細路勁好禮貌又順攤話出黎比返 10 蚊佢
一個大人真係要個細路出黎還 10 蚊好撚無面好撚柒
於是改為屌個細路呃人搶佔道德高地
好啦低b仔,你好寸對不起
https://streamable.com/nvbzq5

代人Post對話

睇完大家自己諗
是但啦,反正你都柒左
嘩你話我低d仔我好唔開心tim
條錄音個學生咪講左唔想咁張揚俾港鐵d人見到
因為閘內係唔可以有錢銀買賣
所以佢都冇數錢
見到尾數唔對就以為唔岩先叫人俾多8蚊
好難明咩?
樓豬本身真係唔志在,要平去淘寶唔好,淨係順豐運費我諗都已經夠買仲要話過咗數畀細佬先,細佬唔得仲話加30車馬費,真係貪8蚊就唔會畀啦大把人r嘢

依家人哋貪方便,求其買完就算,係唔憤氣細佬呃錢姐
Pin la, 好撚癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞