小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
人地po咩你都要管
你control freak黎?
8蚊雞搞到咁 以為8萬蚊
想比8蚊佢個女
你呢d comment塞滿哂成個post
可唔可以唔好再留言?
驚到del
咁渣架
屌你老母8 蚊都好嘈 含撚開名啦 呢啲度鳩縮 網上賣家最撚多呢啲癡線佬 似有精神病
https://www.facebook.com/BoInnovation?mibextid=ZbWKwL
佢做野間餐廳 留言問佢8蚊食到d乜?
唔使理佢喇 佢on9嫁 自己認定既「可能性」就當係事實
睇野又唔識睇前文後理 淨係識搬字過紙 人地講a佢就話a 閱讀理解0分 完全無獨立思考 仲學人講邏輯
on9仔 正常點會知你依d重度既人諗咩 仲衝出黎柒話當逗號用

個伙記唔清楚交收內容唔識問左先架?屌你人以群分真係冇講錯,唔怪得知你會幫口,原來你個腦都係坐撚住左
學生專才
幾萬蚊人工 年薪
老老實實
如果係兩個成人為8蚊咁嘈
應該會多返少少人屌個賣家錢都唔識數收多人8蚊
呢單就係因為賣家係小朋友 加 買家個feel太臭格
先有種感覺係”大蝦細”
買家有問題
白痴仔

原來唔問清楚,畀人呃錢,都係抵死
泰國幪面超人

西米扑穿撚撚糯米 帶港幣八蚊
西米碌呀碌 真係運滯
污穢係乜 ass ass assshit

有人問佢到八蚊叫得咩食
斷鳩估呀
靜啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞