小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
三個都on9,但小學生on9係情有可原,大人on9完唔忿氣而去公審小學生就唔止on9咁簡單,除非樓豬同‘伙記’都係小學生啦
幾蚊講真我跌咗都未必執
肉鳩酸
自己痴多張俾人咪當請小朋友食糖囉
你做乜撚咪個細路都知道自己錯咗一早say咗sorry比埋解決方法 冇人話細路冇錯喎
有幾難明??你係唔係唔識理解
係囉 有無心呃人無人知
但係買家唔check價錢就俾錢 咁邊個錯?
如果我銀包本身多幾張10蚊
事後我點知我係咪真係收多你10蚊?
佢員工月入幾萬嫁
咁你而家個逗號係咪當sosad用?
係繼續追住人黎啊,hi你都冇腦ge

人手filter都過濾唔切
你損失
淨係見到大人恰小朋友多過小朋友呃個大人
買家搵人去交收冇講明幾錢架? 淨係講唔洗找?
賣家冇點算亦有小問題。
如果買家係俾$100人哋找而特登找錯,就賣家問題
呢度仲要係$90散紙, 究竟係$90俾伙記定$80+$10,只有買家同伙記先知。
賣家最後都承認收多咗可以俾返你,買家一口咬定係呃。
我覺得有心試人多過有心呃人

btw,搵幾萬蚊就唔會呃人?好笑!
所以咪話有依個可能性囉理性討論啦

睇相 樓主話賣家叫伙記補錢 ,賣家話自己冇數,所以叫伙記補錢,冇數又知畀少,叫人補仲要樓豬講到明唔使找

正常就一眼睇晒啱唔啱數,唔會睇錯,3張紙幣,唔同色,更加唔會叫人補錢
而上面有人講78,唔使找,唔使找係啱啱好,所以爭8蚊,依個我唔會否定佢可能性,但至少睇相睇唔到依啲,因為依啲係估
如果我早d睇倒你係#39個comment就好,唉,嘥左d時間係隻賴皮狗身上
得啦,嘥氣你依啲人冇內容仲懶係好笑
因為佢老細都係on9
低b仔又打泥漿
小事化大就係依種
老闆Alvin Leung 好出名,世界級,加拿大華人。推到佢知!
佢唔撚會識
你本體咪就係一pat泥漿囉,我之前就係當左你係人,我依家已經好後悔
cls咁都有人屌細路
我作為一個專業收銀員
交收錢一定逐張甩
唔甩就交收嘅話
離開咗就無得怨
小學生就算數錢時數少左$10都好小事姐
邊個無試過數錢數錯
大家最後數番岩咪得囉
我地香港嘅小學生好有禮貌
自己比多屌人呃你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞