小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
Cls 為咗8蚊放人上網公審 隨時搞到個細路有陰影 咁大個人恰細路 同埋個表達能力咁差 睇幾次先知佢講咩
佢個責任只限於交收當下
雙方check完 同意貨同錢都無問題
你走撚咗去先話俾多咗錢?
依家唔係叫你驗假鈔
叫你數下自己俾咗幾多錢都懶 怪得邊個?
無左個Facebook既?
你講乜撚嘢呀原來你係想要我同你兩個嘅結論?你講過啲咩呀結乜撚嘢結論呀
求其講一兩句就問我拎結論,你係咪傻撚咗呀

各打50大板,等於責任相當依個係你嘅結論,關我撚事咩我一直都係話,你可以話樓主得勢不饒人,但責任絕對係賣方度
覆就覆內容覆依啲冇意思,我當逗號用
交收果幾十蚊野時間車錢都蝕埋
14.5sosad大
樓上支持細路果班覺得個細路無錯
8蚊
原來五毛都幾有同情心對你改觀
乜而家做黃就可以因為自己係大人就可以亂屈細路㗎咩?
咁簡單嘅嘢佢唔問清楚佢個同事先
個細路對答幾好禮貌,另外個連登仔為咗幾蚊攪咁多野
個on9佬係咪有病?
請問有無link,我想入去屌鳩個垃圾 
你都睇倒係買家講,唔咪伙計講,正常問左伙計既點解唔咪話伙計講番比佢知?

另外,我知補既意思。但我意思就係買家冇問伙計,自己幻想學生問伙計補多$8,買家忽略左自己/伙計有機會夾多左$10。

而加物證有,係收左$90。
但欠人證,要知個伙計點答。
伙計可能答:「係比左$80喎,個學生冇問我補多$8喎。」
有呢個可能性。
認同。無人話細路無錯。
不過呢個細路仲肯認錯 (有心呃你嘅話,其實唔認自己收多左你都咬佢唔食),仲解釋原因 (只係無數錢,無心之失),仲肯負責任退錢。 買家都用呢個方式對佢先抵屌啫
自己弱智賴人呃佢10蚊
小朋友算好好禮貌,呢種乞衣跟本唔洗理,面交都搞得錯就抵死啦,智商低成咁唔好學人上網買野啦。
呢啲post都有得屈毛
得買决錯姐買家幾萬月薪畀小朋友呃,抵死啦幾萬月薪仲咁蠢

小朋友唔係有心呃,幾蚊男人老狗仲斤斤計較
無嘢了
買家打錯 係找2
有呢個可能性,但我直接睇相就係我上面講嘅嘢
一早block咗你啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞