小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
屌你老尾咁撚大個人為咗個$10係到嘈
咁撚有原則,搭的士記得問的士佬攞返5毫,再慢慢教化佢
見人係細路就高高在上道德撚上身,仲放人上網真肉撚酸
佢就會話個細路真係收多左錢所以有錯
係咁搬龍門
會的放心
個細路都話自己過失, 係錯左會還
但你個買家仲係咪態度西咁jer住人呃佢
佢係買賣野呢件事無錯
佢錯係jer個細路jer到咁恆仲放上網公審
同個小朋友講,絕大部份連登仔都支持佢
已經推到買家del fb。大個要做有用嘅連登仔
8蚊都恰鳩細路
跌都跌左啦cheap精 人地都話返黎比返10蚊你仲嘈
俾屎餵啦
連錢都唔曉數
小數生就算啦 大人大者10蚊8蚊都計 樓豬你樣唔樣衰d呀 定係等果10蚊開飯呀
有payme 就分8次$1 過返比佢
見人小學生恰鳩人姐如果遇着果痴線佬,比人屌到佢反艇啦
同小朋友講下次交收一定要當面數清楚錢先,費是又比人話呃錢
佢唔睇返佢自己講過咩反而叫其他人睇返好撚有趣
大家唔好覆佢啦,由佢搬飽佢啦
係佢話「細路要求+$30車馬費」呢個錯誤訊息先忍唔住覆佢

正視聽
係買家自己話加30蚊俾賣家去交收
拿, 公平D
今次罪不及家人

針對性討論
不如供開埋個電話比大家入一蚊
傻西同個細路嘈嗰幾蚊,人柒格柒搵幾多錢都無撚用
為左個$8打咁多字
嗥時間夠條友搵多$8
已經講咗,佢知道㗎啦。
如果係咁不如話你哋搬啦一開始話人蠢話人月入幾萬畀人呃,跟住話冇心呃,以為找錯錢,跟住又話態度西,又話人公審笑死
我就一直嗰句交收件事樓豬肯定冇錯亦係一開始覆返人話樓豬斤斤計較,畀人呃嗰啲

你哋自己要搬就搬,但可唔可以唔好講到人哋錯自己啱
其實呢個社會好多人係點都唔會認自己有問題
對象係小朋友只係加強左佢推卸責任嘅難度
而無阻佢捉住一兩點放大來幫自己開脫
簡單講佢將自己同小朋友放左係同一個social profile去睇
即係佢都只是個孩子
block 9 樓主先 咩都擺上連登 on99
唔知道佢知唔知道件事擺咗上連登,因為冇同佢講唔係太想佢見到呢度話佢呃錢嘅評論。事關件事都對佢影響好大
我係講銀行過數,細路又唔得,仲話加30車馬費,邊句話細路要求
其實都好有可能係咁
成件事最戇鳩就係個伙記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞