小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
有冇fb原post?想入去屌鳩佢
個閪客起初點發覺到有”問題“?
係問返個員工最後畀咗幾錢?
段whatsapp一開頭就問點解找2蚊
咁就算78蚊,雖然話唔使找
但佢畀80蚊
個小朋友堅持要找返2蚊有咩問題
撇除個小學生用殘體字 其實都幾好禮貌
屌你老母自己搞唔清楚仲要公審細路
wts 佢都話佢係學生 無戶口

仲係到問有冇銀行戶口
男人老狗果幾蚊跌都跌左去啦
Source : fb = 樓主本人
On9囉,買家有放錄音,我唔放細路把聲啦,聽住少少啦

https://youtube.com/shorts/4fpCsVzXROk?feature=share
https://youtube.com/shorts/-sMDsAE19NU?feature=share
條友刪咗啦
樓豬:誠信問題
個細路好撚慘 以後做買賣都有陰影
利申:買家唔係我
笑死上面一班人話唔問伙記又話成

你哋又知冇問仲喺度假設伙記畀多點解唔即刻打畀老細

人哋幫人交收,話78蚊,點知個小學生會呃人10蚊咪懶得問返到去見老細再講唔啱價錢有咩問題講到好似專登屈小朋友小朋友都認咗收多

依家樓主係話畀咗80,小學生仲冇啦啦話要多10蚊呀咩嘢又要預備定散錢方便雙方

樓主完全冇問題仲喺度on99講咩人會叫伙記真心on9仔
信你
小學生數錯有幾出奇
反而覺得小朋友堅持找2蚊,仲話可以退返10蚊比買家,成件事好有誠信
內文話係「買家請(聘用)嘅同事」
聽落似餐廳老闆仲多過你想暗示嘅嘢
佢要人地退埋貨,道歉,個細佬道歉話冇數到錢,但唔夠,因為要佢認呃錢
個細路好慘
係囉,想知post主點發現對家收多咗
恰細路正仆街
勁撚戇鳩,頭幾句已經狗吠咁吠人
想問呢個「小學生仲冇啦啦話要多10蚊呀」有冇source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞