小學生旋拍收多成人8蚊

1001 回覆
21 Like 1267 Dislike
其實個小朋友意思應該係,佢carousell標價貴左8蚊,預人壓價,佢開頭以為買家屌佢呢樣,唔為意係收多左錢
買家耐性好差,根本冇去理解小朋友講乜,又唔講清楚,小朋友組織力唔好,再俾人咁樣恐嚇,更加唔識表達

我又cap哂買家嘅錄音架,keith wong唔好兜,自己認契弟算啦
低賤基因有樣睇
息事寧人連句對唔住都無
都無話偏幫
就算係大人收多我10蚊我都算數
可能廿蚊先會追

如果件野真係一蚊都唔貴得咁當初就會比得啱啱好
真係唔小心比多咪當做善事
心情都好啲
你自己當下無發現可以點
今次小朋友實ptsd 唔好話成年人
比人起底,去學校,公司,地址嚇鳩佢都會驚
成個黑社會咁,keith係老黑黎?
學網友講

「係依個買賣事件個細路錯撚晒」我有咩錯要講對唔住
個網友好似潛咗水
個細路錯撚晒:未考牌就去接觸白卡。
佢要反映下點解連累朋友家庭公司
頭先去左幫手draft份聲明寫咩好
你又小癲
因為十蚊打人
又蝦蝦霸霸又做廚
又成家都冚家產垃圾mk短命款咁閪樣
又玩恐嚇
唔係鄉黑係乜呀
搞到個小朋友喊喊豬 一定好委屈 遇到癲佬
究竟有幾仆街先會恐嚇兇鳩小朋友
佢大佬心諗
為左果十蚊八蚊,仲要擺明溝通上既誤會去恐嚇個小朋友,條友真心覺得自己幫人教緊仔
個乜鬼野細雨黃昏on9架唔駛同佢傾,佢會不斷咁搬龍門。同埋都唔止係一方ge責任,明明兩邊都有問題,後尾條友jer住唔放先令人不齒。果個細雨黃昏係唔識分咩叫程度,同過唔過份,覺得係個細路錯先,所以對家做乜都合理
真,10蚊8蚊晒時間去嘈真係浪費自己生命。
啲人唔講道理笑死

仲話嗰8蚊係預人講價,咁識做生意,數錢都唔識咩不過算,依單嘢,細路有光環
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞