[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (15)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
我張red卡俾人盜用cut理了
佢可能收唔到
咪咁仆街啦隨時以後唔租比香港人
咁俾人盜用,我都唔想
佢如果聯絡我咪俾過其他卡佢
睇返原來唔係俾咗個張red card
但係睇返statement唔覺有條數
睇咗兩三次#0都搵唔到哩個想要的答案路過追緊post表示感謝提供資訊
會唔會下次加埋哩句「機場唔會買到yodobashi/ 只係網上(?)可以買到」,或者可以減少好似我哩啲唔熟日本,追完唔明想問嘅傻仔
因為一開始以為yodobashi, labi, Yamada 哩啲係舖頭名,搵咗好耐機場有冇分店
當然明白各位巴打係出於好心開post同整合等等 純粹係咁諗到講下,覺得無必要請無視
好, 下個post 加
感激啱啱google translate yodobashi可以揀分店攞
嚟緊去福岡,見到博多站側邊有間一模一樣名嘅嘢
不過諗諗下去得4-5日,只係個人需要用data search map同上連登
我都係買翻Truemove H 或者 Joytel好了
再研究下點樣download定會去嘅地方嘅map先
同埋機場分店有等於冇
Topsi 30日30GB報告
宮崎
mobal
人在難波
今日排左勁耐隊先到步
想問難波附近有無Comst賣?
BIGCAM有無?
岩岩爬文見labi有,聽日去望望先
我見京成上野站對面有間yodobashi
係咪行入去就有得賣
啱啱買咗兩張,發現哩張做緊5月尾前6+6GB,好抵咁
不過見個網話好高ping所以實際應該會download定map先
到時再回報
琴日search佢哋網好似有得揀邊間分店攞
你要唔要去睇下
唔好意思,嚟緊去九州,準備用同你同一張卡
想問下ping數對你影響大唔大?我見都成200咁
想知係對於IG/ LIHKG/ 日本鐵路app/ google map/ Webpage 嘅影響
有睇到懶人包但如果巴打方便嘅話可唔可以分享下感想
ping係高嘅, 但上下網查下嘢都ok
67了好的唔該晒
comst增值完要等幾耐先用到

搵到上野店 寫住在庫
係咪有現貨咁嘅意思
如果要上佢個網買驚搞唔掂

難波labi買左,見到佢都有10張現貨到
係 行入去問下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞