[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (15)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
我諗要近排用過呢隻嘅人先答到你嘅問題.

有無人近排用過呢隻, 而隻野係行緊stardard mode 5G, 個data counter 係唔係會仍然跳?
我搵到通訊限制了

但我唔知會係上面個程況定下面

師兄有冇用爆 想知佢之後會點
咁我冇了 11日點頂
iphone11

原宿附近 測2次
我用爆都無事
圖片mode見到有張相就係

原宿附近測一測
屌,依家先見到依個post,買左mypacemarket先知道原來京都慢到仆街,聽朝就出發係咪無得救
買鴨記買過張?
日本Comst 10 GB / 30 Days
松島海岸,即時

嚟緊有兩日半去京都 等你包膠
跟據個規側, 你唔用佢plus mode 個15GB 嘅話, 你係無限data. 問題其實係點解你唔係用緊plus mode 個counter 都會跳.

呢個問題要用過呢隻wifi egg 嘅人先識答.
我想問你個陣用, 就算你唔係用緊plus mode, 個counter 仍然跳緊?
你試完都見. off peak time 係31Mb down, 14mb up. peak time 係約5mb down, 2.7mb up.

你差唔多去到邊都係呢個範圍內嘅速度, 係peak time 同off peak.

正常用係無問題張mypacemarket. 最少peak time 係上到lihkg, send 到whatsapp/signal, 睇到youtube 咁. 不過速度肯定唔係呢張卡嘅賣點. 張卡嘅賣點係50GB data... 同低ping.
ST/A+
獨位counter
*獨立
我見佢幅圖得一個counter?

轉plus mode就另外一個都係咁樣既
但0開始
好似係北海道穩定番喎個速度
我搵番之前人地用過個張圖, 佢用左375GB / 15GB 都無問題, as long as 你係standard mode.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞