[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (15)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
黎緊會去東京8日,河口湖加東京
原本諗住Mypacemarket IIjmio 卡會穩陣
但跟住追post話當輔助用先好
想問有咩卡係gb數大少少唔會咁快降到用唔到
thanks
最好又最大GB數嘅已經係佢
係無. 大GB 數嘅一係 mypacemarket iiijmio, 一係日本當地租嘅wifi 蛋, 無其他選擇.
NIPPON 呢張卡大家點睇
見佢似日本當地嘅卡
thanks
如果Truemove H會唔會仲送4gb?🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
同埋comst當地會唔會好難搵?🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️thanks
Sapporo Airport bus free wifi
Sapporo 北18條 DoCoMo 5G U50
新千歲空港國內線ANA難民營(Lounge)
DoCoMo 5G U50
首頁幾間啲5G蛋都無晒貨

可能上amazon買comst寄嚟香港或者買泰國卡算
用完comst返唔到轉頭
你係日本買定amazon寄嚟香港
寄香港如果一次買幾張都抵玩

我買咗泰國卡當打底, 都係80蚊一張
橫濱站
DoCoMo 5G U50

Comst要買完15日內activate

我係yodobashi官網買完寄集運,但佢出左貨之後就block撚柒左我yodobashi account, 唔知大家仲買唔買到

Yokohama COMST+DoCoMo SH52B WiFi 蛋
昨晚博多站隔離yodobashi comst 10 GB 冇得賣
無跟開唔知, 你要去買卡嘅地方問仲有無送4GB

comst 當地有無又係要現時係日本嘅巴打答你啦
上truemove h官網睇
想知cosmt有冇睇yodobasi個網咪得
amazon買啦屌
預早寄去酒店 check in 收件即刻登記即刻用
寄黎香港 登記左 上機前插定 落地即用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞