[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (15)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
手動轉mode
THX, 咁我再諗下
每日3GB同你唔係講緊同一間
https://www.wifi-rental.com/sp/item/item23
係唔係要集運
Truemove Japan繼續12GB 呢張係多過Asia 2GB

日本電話卡10天Truemove 4G/5G上網SIM卡 6GB數據<2023年05月31日前開通可享有額外6GB>

亞洲28國10天Truemove H 4G/5G上網SIM卡<2023年05月31日前開通可享有額外4GB>
之前japan喺鴨記有間75蚊
正常就80蚊
邊個機場買
隻蛋幾大部同埋重唔重的
巴打邊度仲可以買到
唔好意思仲想請問下, 如果搭HKA, 到達同出發都係成田T1-航廈, 係咪都係揀返 T1拎wifi蛋最順路

Size : iphone 12 pro
重量 : 203g
thx巴打
想問3HK AU KDDI 4G LTE 10天/10GB+限速無限卡, 每日上限幾多??
有無得買好似香港儲值卡咁有個號碼俾你收SMS
又可以入錢養號/用data 咁嘅卡?
屌,張KKday用左幾個鐘就3G乜柒都做唔到,淨係睇到 google map
秦國卡, 去Disney jam 死晒,人太多,我淨係開到4G所以炒晒車

同埋去左個郊外嘅地方, 平時無人,我去果日人頭湧湧, 入左結界一日
Truemove h?
我4月去諗住用呢張 都會去迪士尼
比你咁講好驚 仲有邊張係人多地方用到
岩岩想租發晒兩隻都冇晒 請問巴打們仲有邊隻係OK 的
我都係喺 Amazon Japan 買咋。或者聽其他巴打講去到日本先買囉
我2月尾買咗, 但其實3月尾先開通有無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞