[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (15)

1001 回覆
15 Like 4 Dislike

買左呢款 唔知得唔得
我想問如果AIS Sim2fly 5G卡
買唔買到My AIS入面個12GB Plan

上次喺大阪搞咗勁耐,都買唔到個plan
2月中 關西機場 cmlink
去十日 無乜問題 琵琶湖都收到
比大家多個選擇
去大版機場買你果張ok?
有人早幾個月試過同款無限版

https://simegg.city/2017/01/03/%e5%af%8c%e5%a3%ab%e5%b1%b1%e6%ac%bedocomo-8%e6%97%a5%e5%8d%a1-%e4%b8%8d%e9%99%90%e9%80%9f%e4%b8%8d%e9%99%8d%e9%80%9f/

你試嘅時候, 盡可能係當地 1pm to 8pm 呢段時間試, 太早同太夜試通常都唔準.
自由鳥係穩陣嘅.
搭單問自由鳥係咪是但7仔買就得
買完再link app加日數
https://www.yodobashi.com/product/100000001007122265/

docomoのXi/FOMAネットワークをカバーしたLTEデータ通信プリペイドプラン。50GBの容量を高速LTE通信をご利用いただけます。高速LTE通信容量使い切っても200Kbpsの速度で期限までお使い頂くことが可能です。
已經喺日本市區,隻卡好慢想轉,連地圖都開得好慢
可以點解決要沖返入機場先買到?
大電器電話舖連外國人專用地鐵pass都會賣 實有sim呱
睇緊airsim定自由鳥

幾年用airsim時真係出事
但個chat客服真係24小時,深夜幫我轉左plan
而家剩係提自由鳥無人提airsim 係咪收左皮?
自由鳥有無24h客服?

本身中間要轉機,有咩遲延可能用得著airsim個電話?
Nippon sim慢撚到傻
load個網頁幾分鐘都未撚load完
垃撚圾
WiMAX既款好多都冇晒貨,見W06呢隻仲有
但唔係太睇得明佢個7GB係乜意思?係咪都係5G就無限,4G就限7GB?

同埋想問吓黑色呢隻W06同下面白色既WX06有乜分別?

係咪亞洲30日個張?
係呀,亞洲嗰張。
想問問咁多位巴打,知唔知1010個數據漫遊去到日本收得順唔順?
過兩日出發,買咗神卡同租咗docomo Wi-Fi 蛋
用開自殺鳥 不過插左卡好似勁倒電水 部ip好快無電咁
自由鳥
謝謝🙏🏻黎緊去都諗住買哩張
airsim sim卡 aircall 有無實際日本電話number 定只打出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞