[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
個個去睇英超盃
半日推得3頁

照顧小朋友真係唔容易

幾多歲

六歳

仲難湊過我另一個表侄(三歲 語言障礙、過度活躍症)

支那人果然真係麻煩啲
謝家強好似返左黎,重睇埋今晚英超
但知佢有班落未

其實唔洗踢亞洲賽的港超隊應該簽佢

邊隊有位
謝家強好似返左黎,重睇埋今晚英超
但知佢有班落未

其實唔洗踢亞洲賽的港超隊應該簽佢

邊隊有位

點會冇位 係有冇人畀到佢要既offer姐
澳洲籍的林恩許(Jared)下季雖留效傑志
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽
我形住佢最後會不知不覺係香港踢足七年

留係香港對巴西/非洲兵吸引力大,願意入籍
對其他人吸引力不大,等7年仲要放棄祖國passport
希望sean留低
sean

實際啲諗下迪高,中村呢啲好過啦
講真,林志堅都未必會

迪高,基頓最有用,只係近30歲
其他比較老,或普通

迪高起碼夠硬淨,港隊防中後備力量唔夠,有佢都幾好

迪高入左籍,可能係主力

迪高入左籍好似都係32-33
到時就會比球會搶

迪高1988年出世
入左籍31歲

最遲2019年應該入到籍
利物浦贏咗英超

亞洲挑戰盃冠軍
彭梓亨打左中場
係咪即係做姚浩明後備?
彭梓亨打左中場
係咪即係做姚浩明後備?

我仲以為係彭梓鍵既細佬
彭梓亨打左中場
係咪即係做姚浩明後備?

我仲以為係彭梓鍵既細佬

彭梓亨打左中場
係咪即係做姚浩明後備?

姚明上半季可能要踢左閘先
個個去睇英超盃
半日推得3頁

照顧小朋友真係唔容易

幾多歲

六歳

仲難湊過我另一個表侄(三歲 語言障礙、過度活躍症)

支那人果然真係麻煩啲

可愛/乖 既咪好湊,可以好開心
有d曵到扑街真係好想打柒佢/同埋佢老豆老母
彭梓亨打左中場
係咪即係做姚浩明後備?

我仲以為係彭梓鍵既細佬

好耐未見過閪仔全名
港超page/group都係一面倒屌覺爺
係咪冇人睇過英超

我屌法蘭迪保亞on9
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170723&s=7032049&a=56989681
【追蹤港將】戴偉浚後備登場 教練:佢不斷進步

賽後貝利一隊教練基斯巴斯稱讚戴偉浚過去一年有進步,「戴偉浚去年的表現優異,令人留下深刻印象,他不斷進步,邁向成功。」
法圖斯=救世主
幾時幫港隊入波
lm

覺爺紮職

應該做警司level 既post?

懲教喎
法叔仲要打破中超最老嘅入球者紀錄

https://www.facebook.com/groups/2038990882998773/
元朗球迷討論區~
剛剛見到 好似新開
我朗迷 快加入撐場

肯定好多非元朗球迷入去

包唔包括你??

暫時唔會加入

仲有邊幾隊有開fb fans group?
屌你老味
發現我有個同事好撚似後生版唔多覺,仲要我個同事都係姓吳,唔通...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞