[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

件衫有教練名,幾好

坐左幾多年?

之前無留意
澳洲籍的林恩許(Jared)下季雖留效傑志
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽
我形住佢最後會不知不覺係香港踢足七年

留係香港對巴西/非洲兵吸引力大,願意入籍
對其他人吸引力不大,等7年仲要放棄祖國passport
希望sean留低
sean
發現吉高由里子經常留言踩容總、神駒、本民青等人,佢根本係熱狗嚟

繼上次台灣隊logo 再黎多個台灣帥哥
我朗 要搵 我島做外援? (應該係 除非唔係)

完全符合本足主口味🚬
今晚有5場中超
法圖斯今晚有比賽,對華夏幸福
法叔係中超隊長,得到好多球迷支持
[quote]sean, 朱手機去邊隊?
[quote]sean, 朱手機去邊隊?

朱手機老啦 退休啦 老贊認同否?
香港球證又要柒出國際

係咁比skysport抽水
sean, 朱手機去邊隊?

老贊認鳩同 不過佢後生都係垃西圾

點解要咁話自己idol

點解要咁話自己idol

【香港U15小將再勝一場!香港U15 5:0 澳門U15!】第七屆兩岸四地青少年足球邀請賽

今日香港U15繼續出戰「第七屆兩岸四地青少年足球邀請賽」!上半場香港U15有球中柱而澳門有個入球機會不過越位在先,半場兩隊互無紀錄;下半場一開局後備入替嘅唐曉峰就係左路出波比陳淦浩心口撞入,香港U15先開紀錄。

4分鐘後香港U15角球機會,尾柱有隊長蘇荻安射入;兩分鐘後又係角球機會,一輪混戰後隊長蘇荻安快過出迎門將篤入,個人梅開二度。去到76分鐘唐曉峰左邊遠射入網,香港U15領先至4:0。4分鐘後又有唐曉峰開出角球,梁祐維頂入。

最終香港U15以5:0大勝澳門U15。最後一仗將會係星期一對中華台北U15!

正選名單:
18 戴廷匡 (GK)
4 梁祐維
5 王晉
6 吳卓軒
7 王逸
8 蘇荻安 (C)
9 董兆鏗
10 陳晉一
11 劉家喬
16 劉君正
17 陳淦浩

-第七屆兩岸四地青少年足球邀請賽賽程-
7月24日 中華台北 對 香港
開賽時間: 上午10時
比賽地點:氹仔科大運動場

#香港勁揪 #撐自己人
今晚有5場中超

7:35 pm start
香港球證又要柒出國際

oh
香港球證又要柒出國際

吳多覺有英超水準呀
香港球證又要柒出國際

吳多覺有英超水準呀

個mc連換邊個入嚟都講錯

佢啲發音都世界級

佢啲發音都世界級

呢樣真係柒出國際

下季未退休
籌備已久 Caroline Hill TV 重量級 皇牌節目 <<拳贊踢爆>> 及 <<贊新消息>> 即將會為大家獻上 現時團隊正馬不停蹄 加緊開會 並添置良好設備 準備製造上佳節目

稍後亦會籌備 早晨節目 <<大港超早晨>>及 特備外援評論節目<<鳩易現場>>
想收睇以上 及更多精彩內容 請先十士乖 Caroline Hill Tv
密切留意!

你咪派膠囉

依家我個台 累積收睇人數每日都創新高
仲有 d feedback全部都係正面 有時候有d 支持者仲PM讚我地做得好好 仲話要捐款支持 出錢出力乜都有 不過我就唔需要錢既 比like就夠晒
而且十士乖人數亦穩步上揚

而家我準備擴展業務
Haters gonna hate
我就唔會理反對者 個班losers
總之 埋頭苦幹 唔會辜負一大班支持者 反正我地一日比一日強大

又話比新詞我
今晚有5場中超

法圖斯入波]
今晚有5場中超

法圖斯入波]

1:1
澳洲籍的林恩許(Jared)下季雖留效傑志
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽
我形住佢最後會不知不覺係香港踢足七年

留係香港對巴西/非洲兵吸引力大,願意入籍
對其他人吸引力不大,等7年仲要放棄祖國passport
希望sean留低
sean

實際啲諗下迪高,中村呢啲好過啦
講真,林志堅都未必會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞