[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

坦白講,睇咗咁多年垃圾波,已經好憎見到雖敗猶榮、光榮出局、輸波贏掌聲呢啲字眼

好過連掌聲都冇

你個名
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

坦白講,睇咗咁多年垃圾波,已經好憎見到雖敗猶榮、光榮出局、輸波贏掌聲呢啲字眼

好過連掌聲都冇

True
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

好過連掌聲都冇

學你咁比D掌聲自己囉
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

好過連掌聲都冇

點會冇掌聲,次次輸波啲報紙都係講呢啲㗎啦
同我撐本地波永遠有讚冇彈一樣
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

好過連掌聲都冇

學你咁比D掌聲自己囉

港超fb page 勁多 迷kim黨
比起馬拉,我更想贏黎巴嫩,始終香港隊未贏過西亞球隊
永遠都係咁
諗住贏盡掌聲就算
冇諗住博下博出線

好過連掌聲都冇

學你咁比D掌聲自己囉

港超fb page 勁多 迷kim黨

Fb group 都多啦
講真,今次u23都算係咁,先和北韓最後3場可以攞到5分
未去之前睇四角賽真係諗住入波都成問題
今次可以不敗出局都算踢得好架啦…

Kim最失敗之處係對Laos用雙黎

true, 黎厚希,黎格爾

金黎

金黎

金威雙子接班人
金黎雙子
真心一問,香港有咩教練好過kim蛇

Yes
所以唔洗換

總教練真係諗唔到有邊個好過佢
但助教或者教練團加一兩個有戰術知識嘅幫下kim都好吖

朱蛇

曉明sir囉
佢做主教有時會 hot head 但做助教ok嘅
不過要睇佢肯唔肯澳門嗰邊走同埋會唔會再俾個自由度大嘅post佢做
車路士竟然發道歉聲明,好憤怒
講真廢金份約唔平架
要出面搵人頂佢唔難,係未必識玩政治姐

之後佢好可能答你,普遍香港球員冇乜技術,所以都係9斬適合啲
戰術?我咪轉左玩3後衛囉
其實點為知「好教練」?香港係一個人材又冇,又冇重水,政府又冇對策
今次啲U23幼幼好多喺港超都冇得出
其實你哋想點?係要好似Diego Simone嗰種蔗渣價錢踢出燒鵝味道,定係要Wenger嗰種踢華麗足球,不顧成績?
Wenger in
其實點為知「好教練」?香港係一個人材又冇,又冇重水,政府又冇對策
今次啲U23幼幼好多喺港超都冇得出
其實你哋想點?係要好似Diego Simone嗰種蔗渣價錢踢出燒鵝味道,定係要Wenger嗰種踢華麗足球,不顧成績?

bigmac分身confirmed
有人話要本土,唔用入籍兵;有人話要用幼幼,唔要老人院陣;有人話重成績。大佬啊,阿kim點樣滿足哂你哋要求?
所以,請珍惜廢kim,認真...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞