[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
今晚有5場中超
法圖斯今晚有比賽,對華夏幸福
法叔係中超隊長,得到好多球迷支持

法圖斯入波]

1:1

支那個搜狐文字旁述話法佬解圍失誤,係咪真

https://www.facebook.com/groups/2038990882998773/
元朗球迷討論區~
剛剛見到 好似新開
我朗迷 快加入撐場
澳洲籍的林恩許(Jared)下季雖留效傑志
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽
我形住佢最後會不知不覺係香港踢足七年

留係香港對巴西/非洲兵吸引力大,願意入籍
對其他人吸引力不大,等7年仲要放棄祖國passport
希望sean留低
sean

實際啲諗下迪高,中村呢啲好過啦
講真,林志堅都未必會

迪高,基頓最有用,只係近30歲
其他比較老,或普通
法叔
根本暑假就應該係大球場搞港超挑戰盃

見到4萬人因為無港超挑戰盃睇,而被迫睇垃圾英超挑戰盃就感到心痛❤️
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

其他比較老,或普通

迪高起碼夠硬淨,港隊防中後備力量唔夠,有佢都幾好

https://www.facebook.com/groups/2038990882998773/
元朗球迷討論區~
剛剛見到 好似新開
我朗迷 快加入撐場

肯定好多非元朗球迷入去

元朗球迷討論區~
剛剛見到 好似新開
我朗迷 快加入撐場

肯定好多非元朗球迷入去

包唔包括你??
今晚有5場中超
法圖斯今晚有比賽,對華夏幸福
法叔係中超隊長,得到好多球迷支持

法圖斯入波]

1:1

支那個搜狐文字旁述話法佬解圍失誤,係咪真

開場有1次解圍失誤
但失波唔關佢事

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

迪高入左籍好似都係32-33
到時就會比球會搶

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

元朗球迷討論區~
剛剛見到 好似新開
我朗迷 快加入撐場

肯定好多非元朗球迷入去

包唔包括你??

暫時唔會加入

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

三個防守中場都打得唔好,雙線作戰之下表現係差啲
法叔又入波
閔俊麟2:1

燈到變最佳u23

燈到變最佳u23

燈到變最佳u23

now 3:1
法叔屌打拿維斯
Big G
法叔屌打拿維斯

法叔屌打拿維斯

now 4:1
對手好多球星都輸
法叔屌打拿維斯

now 4:1
對手好多球星都輸

香港係時候考慮搵工程師黎教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞