[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike

但佢未必去到高水平聯賽
我形住佢最後會不知不覺係香港踢足七年

留係香港對巴西/非洲兵吸引力大,願意入籍
對其他人吸引力不大,等7年仲要放棄祖國passport
希望sean留低
sean

實際啲諗下迪高,中村呢啲好過啦
講真,林志堅都未必會

迪高,基頓最有用,只係近30歲
其他比較老,或普通

迪高起碼夠硬淨,港隊防中後備力量唔夠,有佢都幾好

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

三個防守中場都打得唔好,雙線作戰之下表現係差啲

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅
但迪高入左籍31歲,回復狀態好有用
而堅sir話樂仔向全能中埸發展,之後點就難講
澳洲籍的林恩許(Jared)下季雖留效傑志
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

林志堅可以唔洗等七年,或者會o既

林志堅可以唔洗等七年
really
幾時有消息
但他直言未有代表港隊打算,暫視港超為踏腳石,冀能重回澳職或赴歐洲發展

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

林志堅可以唔洗等七年
really
幾時有消息

好似係如果搵到九七之前或者九七嗰陣係香港居留嘅證據就唔使等夠七年

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔練好啲傳球會好啲,始終出到去冇咁多時間俾你去諗,俾你去上腳
即由教練金判坤帶領職球員在平壤市內觀光

點解呀kim識路
唔通

spy

睇得明啲寵寵寵文咋

其他比較老,或普通

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔練好啲傳球會好啲,始終出到去冇咁多時間俾你去諗,俾你去上腳

香港pogba
【法蘭迪保亞:吳超覺控制唔到賽事!】

今場水晶宮雖然贏波,但係兩隻快翼多次被侵犯,賽後領隊法蘭迪保亞批評香港球證唔超覺未有適當地出示黃牌,控制唔到場面。

吳多覺有英超水準

垃撚圾#

慣左香港人治執法,睇心情比牌,依家搞到當眾出醜,柒出國際,比人恥笑

英超咪又係咁
法蘭迪保亞未教過英超就衝出嚟柒

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

香港pogba

再練大隻啲,長短傳有排練

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

今年最好丁應該係菁英四強同北泡個球

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

佢啲遠射係唔錯既
但對北泡嗰場,佢係咁傳失波

迪高入左籍,可能係主力

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

佢啲遠射係唔錯既

要浸下,吸收經驗
北泡嗰場對手壓得緊,係咁傳失波
好在入左波
即由教練金判坤帶領職球員在平壤市內觀光

點解呀kim識路
唔通

spy

睇得明啲寵寵寵文咋

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

佢啲遠射係唔錯既

要浸下,吸收經驗
北泡嗰場對手壓得緊,係咁傳失波
好在入左波

所以佢更加要做好啲,始終佢係中場既未來領軍人物

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

佢啲遠射係唔錯既

唔係入左球波佢果場應該比人屌到屎忽都爛埋
成場零貢獻

oh

不嬲都冇期望佢入籍香港
係唔知點解有人會ff

但佢未必去到高水平聯賽

希望sean留低
sean

講真,林志堅都未必會

林志堅可以唔洗等七年
really
幾時有消息

好似係如果搵到九七之前或者九七嗰陣係香港居留嘅證據就唔使等夠七年

hope so
咁都八號
都冇風

佢剛剛一季好似差咗

都比其他華人好就得la

華人黃洋,樂仔都好好嘅

樂仔話要練遠射

佢啲遠射係唔錯既

唔係入左球波佢果場應該比人屌到屎忽都爛埋
成場零貢獻

對北泡下半場極速輸返咪就係開波時佢交失俾人,不過我唔怪佢,以佢呢個年紀去到呢個位已經唔可以更多要求
未來港隊前鋒靠入籍兵,本地前鋒愈嚟愈小,把握力同入球量好低
相信我國仲有進步空間
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材

主要翼鋒
華人身型唔高大,難有中鋒
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材

主要翼鋒

FM話佢打AML
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材

主要翼鋒

FM話佢打AML

本地前鋒大部份一季都入唔到5球,
水平唔夠
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材

主要翼鋒

FM話佢打AML

水平唔夠

賜B踢前鋒可能仲好球球都靚波
相信我國仲有進步空間

佢而家算係打正前定翼鋒

好想有個華人中鋒成材

主要翼鋒

FM話佢打AML

水平唔夠

賜B踢前鋒可能仲好球球都靚波

上個叫入得多波既土炮係曉明 sir 手下既麥基?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞