[本地足球] 2017/18 港超聯季前及港隊亞盃外討論(35)

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
而操練期間發生了小插曲,部分沒有門票的球迷在場外守候,有來自蒙古的利迷在界限街的鐵閘外偷看紅軍操練,碰巧足總主席梁孔德在附近,他獲告知後即致電職員索取額外門票讓那些蒙古迷入場,他們最終亦滿載而歸,獲得高普和奧歷治等的簽名,他們明晚亦會入場欣賞決賽日賽事。

如果係香港人無飛入,梁孔德肯定wfc

收到風有利迷聽到佢地係講蝗語, 係咪支那人扮蒙古人呀

總之狗德就食撚屎啦
大撚把利迷想睇都冇飛睇呀
而操練期間發生了小插曲,部分沒有門票的球迷在場外守候,有來自蒙古的利迷在界限街的鐵閘外偷看紅軍操練,碰巧足總主席梁孔德在附近,他獲告知後即致電職員索取額外門票讓那些蒙古迷入場,他們最終亦滿載而歸,獲得高普和奧歷治等的簽名,他們明晚亦會入場欣賞決賽日賽事。

總之狗德就食撚屎啦

又話連練習飛都要比錢買

其實港超可唔可以整多幾層廣告版?咁咪多啲收入囉

有咁多人落廣告咩

今時今日擺滿廣告版都有難道喎清

總之狗德就食撚屎啦

其他國家人唔會屌柒狗德
香港人會
所以狗德唔會幫香港人
籌備已久 Caroline Hill TV 重量級 皇牌節目 <<拳贊踢爆>> 及 <<贊新消息>> 即將會為大家獻上 現時團隊正馬不停蹄 加緊開會 並添置良好設備 準備製造上佳節目

稍後亦會籌備 早晨節目 <<大港超早晨>>及 特備外援評論節目<<鳩易現場>>
想收睇以上 及更多精彩內容 請先十士乖 Caroline Hill Tv
密切留意!

你咪派膠囉

依家我個台 累積收睇人數每日都創新高
仲有 d feedback全部都係正面 有時候有d 支持者仲PM讚我地做得好好 仲話要捐款支持 出錢出力乜都有 不過我就唔需要錢既 比like就夠晒
而且十士乖人數亦穩步上揚

而家我準備擴展業務
Haters gonna hate
我就唔會理反對者 個班losers
總之 埋頭苦幹 唔會辜負一大班支持者 反正我地一日比一日強大

g持贊B

繼上次台灣隊logo 再黎多個台灣帥哥
我朗 要搵 我島做外援? (應該係 除非唔係)

我朗 唔係想簽我賭足球先生咩?前鋒

我朗 唔係想簽我賭足球先生咩?前鋒

已經到左香港 IG見到似暫住係澳門球王屋企
元朗應該簽杜馬思/保贊
元朗應該簽杜馬思/保贊

保贊impossible,太貴
不過新例後,我賭球員無得兩年港超當本地有唔少影響,機會少左
今季王6c縮皮,亞援揾我賭/我島球員

反正亞援都少出場機會 基本擺居多
we are me island
we are me island

我島優勢派護照
入籍兵至少中甲水平,甚至有歐洲球員

反正亞援都少出場機會 基本擺居多

true
蓄力都加個since 2016上logo度
個個去睇英超盃
半日推得3頁
蓄力都加個since 2016上logo度

好7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞